Fires i festes
,
2018
Dies 14 i 15 d'abril
Diversos indrets
Navàs

86a Fira de Primavera

La 86èna Fira de Primavera de Navàs es presenta amb novetats importants, com una gran carpa de 500 m2 a la zona nord del passeig de Ramon Vall, que ha de servir per projectar diferents iniciatives d’emprenedoria local, mercat del llibre, experiències de sobirania alimentària i projectes cooperatius i de consum ètic i crític.

Una de les novetats és el mercat del llibre ja que enguany la Fira de Primavera s’escau la vigília de Sant Jordi, amb la participació de nou editorials i la llibreria Obradors de Navàs, que aprofiten el marc de la fira per presentar novetats i fer recitals poètico-musicals. Algunes de les novetats que es presenten són el conte 'Etiquetes' de les autores locals Carla Galiot i Marina Juanet, que abans de fer la presentació ja han venut més d’un centenar de llibres a través de les xarxes socials. També es podrà veure el procés de creació d’un conte amb l’il·lustrador Valentí Gubianas, un recital poètic i la presentació del llibre 'Un punki musulmán' d’Hanafi El-kadaoui, 'Tres de nous: Tomàs Arias, Laia Martinez, i Joan Vigó', 'La via Àpia', 'Venus volta' i 'Pastor d'antenes', presentats per l'escriptor Sebastià Portell i l'editora Ester Andorrà.

La presentació de Terra de Profit, a càrrec de MengemBages, és una de les experiències de sobirania alimentària que inclourà la degustació de tapes.

Pel que fa als projectes cooperatius es podran visualitzar en la II Mostra d’Emprenedoria, Economia Social i Cooperativisme, un espai destinat al consum ètic i responsable :Fiare Banca Ètica, Oikocrèdit, FETS, Diari Jornada, Grup Ecos, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Servei Civil Internacional de Catalunya, MerCAT Cooperatiu Ecològic i més.

Podeu consultar tot el programa d'activitats aquí.

 

  • imatge de control 1per1