Menjar i beure
,
2018
De l'11 de juliol al 7 de setembre
Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages

Capvespres a Món Sant Benet

Món Sant Benet reviu els seus ‘Capvespres’, petites píndoles de màgia amb tots els ingredients necessaris per fer d’un dimecres, dijous o divendres d’estiu qualsevol una experiència única. Un sopar a la fresca amb l’skyline únic del monestir de rerefons, una proposta sensorial rica en matisos i la màgia de la història, ens acompanyarà en un recorregut únic per les olors i els gustos.

De la mà de la cuinera de la família del pintor Ramon Casas, la proposta planteja un recorregut per a diferents espais del monestir per redescobrir la memòria culinària de l’indret. Una passejada per les olors i els gustos de l’època a partir de la màgia de l’entorn i l’aposta per la ficció a partir d’unes suggestives videoinstal·lacions.

L’activitat inclou:
20:30h: Sopar a la fresca. Un sopar amb vista al monestir amb amics i/o en família per compartir i gaudir de diversos plats inspirats en la història de l’espai. Un sopar diferent i atípic que, a més, serveix per descobrir receptes inspirades en el passat medieval, productes dels nostres horts cultivats pels monjos de fa segles i receptes burgeses de principis del s.XX. Sense moure’ns de lloc ens desplacem a un sopar d’estiu al més pur estil Casas.

22:00h: Visita nocturna especial. Recorregut per la història de les olors i els gustos de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Horari: 

De l’11 de juliol al 7 de setembre
Juliol: dimecres i divendres
Agost-setembre: dijous i divendres
Activitat subjecte a les condicions meteorològiques
Imprescindible reserva prèvia

Preu: 

Pack de Sopar + visita especial: 48€ (adults) | 24€ (nens de 5 a 12 anys)

Possibilitat de realitzar les activitats de manera independent:
Visita especial: 20€ (adults) | 10€ (nens de 5 a 12 anys)
Sopar: 35€ per persona

Venda d'entrades, aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1