Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Del 15 de febrer al 28 de març
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Món Sant Benet reviu els seus ‘Capvespres’, petites píndoles de màgia amb tots els ingredients necessaris per fer d’un dimecres, dijous o divendres d’estiu qualsevol una experiència única. Un sopar a la fresca amb l’skyline únic del monestir de rerefons, una proposta sensorial rica en matisos i la màgia de la història, ens acompanyarà en un recorregut únic per les olors i els gustos.
De la mà de la cuinera de la família del pintor Ramon Casas, la proposta planteja un recorregut per a diferents espais del monestir per redescobrir la memòria culinària de l’indret. Una passejada per les olors i els gustos de l’època a partir de la màgia de l’entorn i l’aposta per la ficció a partir d’unes suggestives videoinstal·lacions.
L’activitat inclou: 20:30h: Sopar a la fresca. Un sopar amb vista al monestir amb amics i/o en família per compartir i gaudir de diversos plats inspirats en la història de l’espai. Un sopar diferent i atípic que, a més, serveix per descobrir receptes inspirades en el passat medieval, productes dels nostres horts cultivats pels monjos de fa segles i receptes burgeses de principis del s.XX. Sense moure’ns de lloc ens desplacem a un sopar d’estiu al més pur estil Casas.
22:00h: Visita nocturna especial. Recorregut per la història de les olors i els gustos de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.
De l’11 de juliol al 7 de setembre Juliol: dimecres i divendres Agost-setembre: dijous i divendres Activitat subjecte a les condicions meteorològiques Imprescindible reserva prèvia
Pack de Sopar + visita especial: 48€ (adults) | 24€ (nens de 5 a 12 anys)
Possibilitat de realitzar les activitats de manera independent: Visita especial: 20€ (adults) | 10€ (nens de 5 a 12 anys) Sopar: 35€ per persona
Venda d'entrades, aquí.