AGENDA
Música
Jarabe de Palo
2018
Diumenge 14 de gener, 18h
  • Manresa
Teatre Kursaal

Concert de Jarabe de Palo

Fa 50 anys va néixer a Barcelona Pau Donés, compositor i cantant de la formació musical Jarabe de Palo. Al mateix temps, ara fa 20 anys que la banda va editar el seu primer disc: 'La Flaca'.

Com per la majoria de la gent, la història personal de cada un es forja a base d’aventures i desventures que van passant al llarg de la vida. Es pot afirmar també que a la vida s’aprenen les coses a a base de ‘jarabe de palo’. En el cas de Donés, la diferència rau en que moltes d’aquestes històries han trascendit en forma de cançó.

La posada en escena de '50 PALOS' serà un escenari net, presidit per un piano de cua a un costat i un set de percussió i el cantant a l’altre cantó. Darrera, elevats per una tarima, el violoncel i el contrabaix. A més, s’adornarà la música amb imatges. En el fons de l’escenari es projectaran, en una gran pantalla, mini-pel·lícules creades especialment per cada cançó. El repertori: grans clàssics de Jarabe de Palo, interpretades amb piano i veu, tal i com van ser concebudes. És doncs moment de celebració, perquè 50 anys de vida i 20 anys de música donen per molt!

Preu: 

34€ | 32€ socis del Galliner, de les Escoles de Música i majors de 65 | 25€ menors de 25 anys
Venda d'entrades anticipades aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 23 de maig, 22:30h
Lleida
Dissabte 30 de juny, 20h
L'Escala
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Dissabte 16 de juny, 16h
La Bisbal d'Empordà
Mon amour
Dies 22 i 23 de juny
Mollerussa
Del 5 de juliol al 17 d'agost
Peralada
Concert de George Five & The London Band
Divendres 1 de juny, 21:30h
Tarragona
Dissabte 14 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols