Música
,
2018
Dissabte 5 de maig, 21h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert de la Sant Andreu Jazz Band i la Coma Big Band

La Sant Andreu Jazz Band i la Coma Big Band s’uneixen en aquest concert únic, on podrem sentir una selecció del millor repertori de cada Big Band, intercanvi de solistes entre les dues i un gran final amb les dues bandes a l’escenari tocant juntes. Una nit de jazz, improvisació i doble dosi d’energia!

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l’any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro. Onze anys d’il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en 7 treballs en format CD i DVD, en una pel·lícula, i en 9 àlbums protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band, com ara Andrea Motis, Rita Payès i Èlia Bastida.

La Coma Big Band, creada el curs 2015/16, està formada per joves de 13 a 20 anys, alumnes de grau professional del Conservatori de Manresa i sota la direcció musical de Jordi González. Va néixer com una assignatura del departament de jazz, però l’entusiasme
dels joves músics els ha portat cada any a preparar un concert amb el repertori característic de les Big Bands de les diferents èpoques.

Preu: 

15€ | 12€ socis del Galliner, Escoles de Música i majors de 65 anys | 10€ menors de 25 anys
Venda d'entrades online, aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1