AGENDA
Música
Mamideclip
2018
Dissabte 16 de juny, 23h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert de Mamideclip + RMSH Squad + Moonkid's Ingravityele

La primera referència de Mamideclip és 'Maria De Qualitat' (2011), que va gravar a Zelahouse. El 2016 va treure el seu segon treball Kit Kat 'SpanishMami', gràcies a ells ja conta amb diversos concerts per la zona de Barcelona i rodalies, també té algunes col·laboracions amb diversos Mc´s. Aquest cop no vindrà sola, té la gran sort de contar amb la Ary, una cantant de reggae que està començant però té una veu que enamora.

Els RMSH Squad son un col·lectiu creat l’any 2012, format per 10 membres: el Dj i productor Danyele, la veu femenina més potent del panorama Yellow, i els mc’s Chos, Matick, Oras, Serko, José León, Cómplice, Negus y Orone.

Com a grup, son el resultat de la fusió de dues crews que van establir amistat coincidint a diversos esdeveniments relacionats amb la cultura urbana. Oferiran un concert de rap polític, conscient, sense pels a la llengua, però amb temes de caire mes festiu i personals. Musica per ballar, per gaudir i per no deixar de pensar.

I al principi de tot, el col·lectiu de joves Moonkid's s’encarregarà d’introduir la nit amb les seves mescles i temes del millor dub, reggae, hiphop...

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

III JazzConcabella
Del 19 de gener al 23 de març
Els Plans de Sió
Diumenge 5 de maig, 18h
Figueres
Divendres 12 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Dissabte 9 de març, 18h
Palamós
Festival Ja Veus 2019
Del 10 de març al 12 d’abril
Tarragona
Les campanes de Cervera
Dimecres 6 de març, 10h
Cervera
80
Diumenge 24 de febrer, 19h
Artesa de Lleida
Dissabte 23 de febrer, 20:30h
Torroella de Montgrí