AGENDA
Música
Mamideclip
2018
Dissabte 16 de juny, 23h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert de Mamideclip + RMSH Squad + Moonkid's Ingravityele

La primera referència de Mamideclip és 'Maria De Qualitat' (2011), que va gravar a Zelahouse. El 2016 va treure el seu segon treball Kit Kat 'SpanishMami', gràcies a ells ja conta amb diversos concerts per la zona de Barcelona i rodalies, també té algunes col·laboracions amb diversos Mc´s. Aquest cop no vindrà sola, té la gran sort de contar amb la Ary, una cantant de reggae que està començant però té una veu que enamora.

Els RMSH Squad son un col·lectiu creat l’any 2012, format per 10 membres: el Dj i productor Danyele, la veu femenina més potent del panorama Yellow, i els mc’s Chos, Matick, Oras, Serko, José León, Cómplice, Negus y Orone.

Com a grup, son el resultat de la fusió de dues crews que van establir amistat coincidint a diversos esdeveniments relacionats amb la cultura urbana. Oferiran un concert de rap polític, conscient, sense pels a la llengua, però amb temes de caire mes festiu i personals. Musica per ballar, per gaudir i per no deixar de pensar.

I al principi de tot, el col·lectiu de joves Moonkid's s’encarregarà d’introduir la nit amb les seves mescles i temes del millor dub, reggae, hiphop...

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Arcadi Volodos
Divendres 26 d'octubre, 20:30h
Lleida
Esperit!
Dijous 27 de setembre, 21:30h
Lleida
Dissabte 22 de setembre, 19h
Palafrugell
Daniel Higiénico
Divendres 21 de setembre, 22:30h
Lleida
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 19 de setembre, 22:30h
Lleida
Antonio Mestre
Del 10 al 23 d'octubre
Lleida
festa presentació 7è ponent roots festival
Dissabte 6 d'octubre, 20h
Menàrguens
Divendres 21 de setembre, 20h
El Vendrell