AGENDA
Música
Mamideclip
2018
Dissabte 16 de juny, 23h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert de Mamideclip + RMSH Squad + Moonkid's Ingravityele

La primera referència de Mamideclip és 'Maria De Qualitat' (2011), que va gravar a Zelahouse. El 2016 va treure el seu segon treball Kit Kat 'SpanishMami', gràcies a ells ja conta amb diversos concerts per la zona de Barcelona i rodalies, també té algunes col·laboracions amb diversos Mc´s. Aquest cop no vindrà sola, té la gran sort de contar amb la Ary, una cantant de reggae que està començant però té una veu que enamora.

Els RMSH Squad son un col·lectiu creat l’any 2012, format per 10 membres: el Dj i productor Danyele, la veu femenina més potent del panorama Yellow, i els mc’s Chos, Matick, Oras, Serko, José León, Cómplice, Negus y Orone.

Com a grup, son el resultat de la fusió de dues crews que van establir amistat coincidint a diversos esdeveniments relacionats amb la cultura urbana. Oferiran un concert de rap polític, conscient, sense pels a la llengua, però amb temes de caire mes festiu i personals. Musica per ballar, per gaudir i per no deixar de pensar.

I al principi de tot, el col·lectiu de joves Moonkid's s’encarregarà d’introduir la nit amb les seves mescles i temes del millor dub, reggae, hiphop...

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Festival Cervià, 2018,
Del 3 a l' 11 d'agost, 22h
Cervià de Ter
Dissabte 30 de juny, 20h
L'Escala
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Aurora & The Betrayers
Diumenge 24 de juny, 20h
Ulldecona
els catarres, concert, festa major, alcarras, estiu, agost, 2016, Surtdecasa Ponent, Segrià, Lleida
Divendres 27 de juliol, 22:30h
Roses
Concert: Cobla La Principal de la Bisbal
Diumenge 1 de juliol, 19h
Platja d'Aro
El rey de la selva
Diumenge 16 de setembre, 19h
Cervera