AGENDA
Música
Mamideclip
2018
Dissabte 16 de juny, 23h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert de Mamideclip + RMSH Squad + Moonkid's Ingravityele

La primera referència de Mamideclip és 'Maria De Qualitat' (2011), que va gravar a Zelahouse. El 2016 va treure el seu segon treball Kit Kat 'SpanishMami', gràcies a ells ja conta amb diversos concerts per la zona de Barcelona i rodalies, també té algunes col·laboracions amb diversos Mc´s. Aquest cop no vindrà sola, té la gran sort de contar amb la Ary, una cantant de reggae que està començant però té una veu que enamora.

Els RMSH Squad son un col·lectiu creat l’any 2012, format per 10 membres: el Dj i productor Danyele, la veu femenina més potent del panorama Yellow, i els mc’s Chos, Matick, Oras, Serko, José León, Cómplice, Negus y Orone.

Com a grup, son el resultat de la fusió de dues crews que van establir amistat coincidint a diversos esdeveniments relacionats amb la cultura urbana. Oferiran un concert de rap polític, conscient, sense pels a la llengua, però amb temes de caire mes festiu i personals. Musica per ballar, per gaudir i per no deixar de pensar.

I al principi de tot, el col·lectiu de joves Moonkid's s’encarregarà d’introduir la nit amb les seves mescles i temes del millor dub, reggae, hiphop...

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Blaumut
Diumenge 25 de novembre, 12h
Girona
La VBella Banda
Diumenge 30 de desembre, 19h
Blanes
Concert de Santa Cecília
Diumenge 18 de novembre, 19h
Lleida
els pets
Divendres 26 d'abril, 21h
Lleida
Javier Sólo y La Banda del Vecino
Diumenge 25 de novembre, 20h
Lleida
Parlem de música 'L'emperador de Beethoven amb Saleem Abboud Ashkar', a càrrec de David Puertas
Dijous 22 de novembre, 21h
Vilanova i la Geltrú
Animal
Divendres 23 de novembre
Les Borges Blanques
Orozco
Diumenge 31 de març, 19h
Lleida