Música
,
2018
Dijous 6 de setembre, 20h
Llibreria Papasseit
Manresa

Concert de Pony Hunt

La cantant americana Pony Hunt serà l’encarregada d’inaugurar la temporada de la Llibreria Papasseit amb un concert de petit format organitzat pel programa de ràdio Sant Joan Trilogy Rock.

Pony Hunt és el nom artístic de Jessie Antonick, una jove escriptora i intèrpret que viu a cavall entre New Orleans i Oakland, als Estats Units. Polifacètica com ella sola (Antonick treballa la fusta, és modista, marinera, cantant, escriptora i compositora), l’americana Pony Hunt desplega un estil de vita increïblement creatiu que impregna la seva proposta musical.

L’any 2016 va debutar amb el disc 'Heart Creat', gravat amb la col·laboració de diversos músics i on Pony Hunt interpreta diferents instruments.

La seva proposta, a mig camí entre el delta blues i el Tin Pan Alley, es basa en unes lletres completament personals i íntimes interpretades per una veu gairebé fantasmal, alhora vulnerable i segura, completament femenina. Influències com el country, l’old hillbilly, els grups femenins de les dècades dels 50 i 60, el jazz o el rhythm and blues doten de cos i personalitat la proposta musical de Pony Hunt.

Preu: 

Taquilla inversa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1