AGENDA
Música
Sho-Hai
2018
Dissabte 27 d'octubre, 22h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert de Sho-Hai

Sho-Hai, també conegut com Hate, és un raper saragossà del barri La Jota. Component costat de Kase. O, Líric i R de Rumba d'un dels grups més influents del rap en parla hispana, Violadores del Verso.

Els començaments en el rap de Sho-Hai es remunten a la dècada dels noranta, quan al costat de R de Rumba creen el grup Bufank i graven dues maquetes. Poc després es va formar Violadores del Verso, amb el qual es va consolidar com un dels rapers més influents. Violadores del Verso van editar en total 10 treballs entre discos, EPs, maxis i DVD en directe. El 2009 el grup es va separar, donant lloc a la carrera en solitari de les seves integrants.

El 2011 Sho-Hai edita el seu primer disc, “Doble Vida”. Un LP compost per 15 talls carregats de frases enginyoses, àcides, còmiques, negres i lapidàries. Aquest treball conté una temàtica abundant i variada: crítica social, vivències, solitud, desesperança, viatges i per descomptat, alcohol. Destaquen temes com 'Ella, oda a la bebida' o 'La Cúpula', amb la resta d'integrants de Violadores del Verso.

En 2017 arriba el segon treball de Sho-Hai i un dels discos més esperats de l'any, 'La última función'.

Preu: 

16€ | 13€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Diumenge 5 de maig, 18h
Figueres
Paula Valls
Divendres 29 de març, 20:30h
Tarragona
Black Music per als més menuts
Diumenge 7 d'abril, 16:30 i 18h
Tàrrega
The new zombies
Diumenge 31 de març, 19h
Tàrrega
Festival Ja Veus 2019
Del 10 de març al 12 d’abril
Tarragona