Música
,
2018
Diumenge 26 d'agost, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert 'El dúo de la africana'

Concert 'El dúo de la africana' amb el Cor i l'Orquestra Simfònica Harmonia.

Estrenada amb gran èxit al teatre Apolo de Madrid el 13 de maig 1893, el Kursaal acollirà aquesta sarsuela en dos actes de Manuel Fernández Caballero i amb llibret de Miguel Echegaray.

Sinopsi: 

Una humil companyia d’òpera es prepara per cantar l’òpera La Africana de G. Meyerbeer. L’empresari (Querubini) de la companyia és un garrepa que té com a objectiu estalviar al màxim i no pagar a ningú. El tenor (Giuseppini), un jove de Saragossa i de bona família que va fugir de casa seva. Està bojament enamorat de la soprano (Antonelli), una andalusa graciosa i casada amb l’empresari en segones núpcies. Aquest coqueteig desperta la gelosia de Querubini i de la seva filla (Amina) que es desfà pel jove tenor. Alhora el baix de la companyia persegueix constantment a Amina.

Giuseppini aprofita els assajos per abraçar a l’Antonelli fent enfurismar a Querubini. Quan ho fa descaradament en mig de la representació, és interrompuda per l’empresari. Gràcies a l’autoritat tot tornar a la normalitat però una segona interrupció, la de la mare del tenor, que l’ha estat buscant per tota Espanya, fa que tot acabi com el rosari de l’Aurora.

Preu: 

25€ | 15€ majors de 65 anys i menors de 25 anys
Venda d'entrades anticipades, aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1