Música
,
2018
Diumenge 28 d'octubre, 10h
Basílica de Santa Maria de la Seu
Manresa

Concert Gospel Unity '400 veus per la Pau'

La Seu de Manresa i el seu entorn acolliran  un concert amb 400 cantants de gospel, amb el nom de 'Gospel Unity'. Més d'una quinzena de formacions de tot Catalunya cantaran juntes per enviar un missatge de pau i solidaritat.

El concert està organitzat per l'entitat manresana Esclat Gospel Singers i l'Ajuntament de Manresa i forma part de la programació de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018.

L'entitat manresana Esclat Gospel Singers té una llarga trajectòria tant en l'àmbit de concerts i enregistraments com d'organització d'activitats. En els 20 anys que fa que existeix, fet més de 400 concerts per tot l'Estat, enregistrant 7 CD, onze espectacles i organitzant 14 edicions del Campus Internacional Gospel Rajadell.

Durant el dia del concert, tothom podrà gaudir d'un munt d'activitats, des d'un taller obert a la ciutat, fins a una ssessió d'improvisació col·lectiva conduida per Ramon Escalé, director de l'Esclat Gospel Singers.

Programa: 

10:00h | Parc de la Seu
Assaig públic de tots els cors participants al Unity, amb Ramon Escalé.

11:30h | Parc de la Seu
Taller per a tothom amb Lurine Cato i Ramon Escalé.
Sempre has desitjat cantar però mai t'has atrevit? Doncs avui és el dia ! Suma la teva veu a les 400 veus participants i sent-te't part d'un cor gegant!

12:30h | Parc de la Seu
Sunday Celebration amb Lurine Cato.
En un ambient relaxat i de tranquilitat compartirem música, silencis i experiències.

14:00h | Parc de la Seu
Dinar

15:30h | Basílica de la Seu
Improvisació col·lectiva amb Ramon Escalé.
Deixarem que les nostres veus s'expressin lliurement creant melodies i harmonies sense cap filtre.

17:00h | Escales de la façana principal
Unity Concert
Fem sentir amb força les nostres veus en un missatge que un altre món és possible, amb valors més humans i més propers a tots.

Durant tot el dia | Parc de la Seu
Unity Gospel Camp
Tallers i activitats per a tothom. Fira de tota mena d'objectes i activitats relacionades amb el Gospel. Cada cor participant exposarà el seu merchandasing: Cd's, samarretes, activitats, tallers, etc

Preu: 

gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1