Música
,
2018
Diumenge 21 d'octubre, 12h
laBastida del Rec
Igualada

El Vermutillo: Esperit!

laBastida programa una nova edició d'El Vermutillo. A El Vermutillo, a part d'anar-hi a fer un bon vermut, s'hi pot veure una actuació musical en directe i/o de punxa discs, degustar una cervesa artesana del propi artesà que vindrà amb el sortidor, picar alguna de les seves tapes i passar el matí amb els amics i/o la família.

La proposta musical d'aquest mes ve a càrrec d'Esperit! Després de voltar mig món amb infinitat d'aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta el seu projecte més personal, Esperit!

Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk 'tripós', sons tel·lúrics, sorolls i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en més d'una vintena de discos. Es fa present en l'undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o l'Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure.

Preu: 

Taquilla inversa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1