AGENDA
Espectacles
Diumenge 14 de gener, 18h
2018
Teatre La Passió
  • Esparreguera

Espectacle 'El hombre, la gran chapuza de Dios'

L’origen de l’home en clau d’humor en el nou espectacle de Justo Molinero. Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb 'Ahora me toca a mí' i 'Novios con solera', Justo Molinero torna amb 'El hombre, la gran chapuza de Dios'.

En el nou espectacle, Molinero reuneix de nou Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio. 'El hombre, la gran chapuza de Dios', que s’inspira en el sainet del mateix nom de José Cedena, ofereix als espectadors dosis d’humor directe, quotidià i costumista. En l’obra, veurem d’una manera peculiar com Déu va crear l’home i el nyap que va fer; i com va crear Eva; i la cosa de la poma; i de la bondat, i la maldat...

L’obra també parla de Caïm i Abel, i de com Caïm mata Abel. Se suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot va anar malament i es va torçar. I quin nyap d'home que va crear.

'El hombre, la gran chapuza de Dios' és un espectacle delirant, en clau d’humor, en què s’explica l’inici de l’home i com Déu la “va cagar”. Un humor senzill i per a tots els públics en forma de sainets, en què les rialles estan garantides.

Preu: 

Venda d’entrades a la taquilla de la Passió de 18 a 20h i online.

Justo

Et pot interessar

Salvatge
Divendres 26 de gener, 19h
Tàrrega
Safari
Dissabte 28 de gener, 18h
Juneda
RHÜMIA
Diumenge 28 de gener, 18h
Balaguer
Othelo
Dissabte 12 de maig, 20:30h
Lleida
Parlàvem d'un somni
Dijous 22 de març, 20:30h
Lleida
Diumenge 10 de juny, 18h
Garrigoles
Divendres 2 de març, 19h
Figueres
Dàmaris Gelabert
Diumenge 6 de maig, 18h
Riudoms