Espectacles
,
2018
Diumenge 14 de gener, 18h
Teatre La Passió
Esparreguera

Espectacle 'El hombre, la gran chapuza de Dios'

L’origen de l’home en clau d’humor en el nou espectacle de Justo Molinero. Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb 'Ahora me toca a mí' i 'Novios con solera', Justo Molinero torna amb 'El hombre, la gran chapuza de Dios'.

En el nou espectacle, Molinero reuneix de nou Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio. 'El hombre, la gran chapuza de Dios', que s’inspira en el sainet del mateix nom de José Cedena, ofereix als espectadors dosis d’humor directe, quotidià i costumista. En l’obra, veurem d’una manera peculiar com Déu va crear l’home i el nyap que va fer; i com va crear Eva; i la cosa de la poma; i de la bondat, i la maldat...

L’obra també parla de Caïm i Abel, i de com Caïm mata Abel. Se suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot va anar malament i es va torçar. I quin nyap d'home que va crear.

'El hombre, la gran chapuza de Dios' és un espectacle delirant, en clau d’humor, en què s’explica l’inici de l’home i com Déu la “va cagar”. Un humor senzill i per a tots els públics en forma de sainets, en què les rialles estan garantides.

Preu: 

Venda d’entrades a la taquilla de la Passió de 18 a 20h i online.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1