Espectacles
,
2018
Dissabte 26 de maig, 21h
Auditori Valentí Fuster
Cardona

Espectacle 'Sako' de la SSM BigHand

La SSM BigHand, és una bigband de percussió corporal liderada pel músic Santi Serratosa i amb gairebé 30 integrants. Aquesta formació només fa ús de la veu i del propi cos i fusionen tota la part rítmica de la percussió amb els moviments de la dansa a través de coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única.

És la branca artística del mètode SSM (Senyalització - Seqüenciació - Música) que fa ús de la percussió corporal com a eina pedagògica i musico-terapèutica. Partint de la base que la creativitat és una necessitat humana general i fonamental, la BigHand creu en les possibilitats de la música per afavorir uns hàbits de conducta sans i favorables dins el grup, que s’acaben integrant, per extensió, en el comportament vital del dia a dia, en un camí in crescendo per esdevenir millors persones. Per tant, es tracta d’una experiència sensorial col·lectiva que posa en evidència la fortalesa en equip. El llenguatge rítmic s’expressa amb el propi cos en una pulsació compartida; una connexió que va més enllà de la compenetració musical i es basa en valors com el respecte i l’empatia.

La formació es caracteritza per fer participar activament al públic i per sorprendre’l amb col·laboracions inesperades.

L’espectacle que presentaran a Cardona, 'Sako', va ser estrenat al Teatre Kursaal de Manresa amb molt bona acollida i representa un nou pas en la interpretació artística i escenificació de la percussió corporal i la veu.

L’actuació s’emmarca dinsdels actes organitzats pels veïns del Barri Graells de Cardona, on està ubicat el nou equipament, com a col·laboració de l’Auditori en la celebració de la seva festa.

Preu: 

15€ | 12€ | 10€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1