Llibres
,
2018
Del 12 al 19 de maig
Llibreria Papasseit
Manresa

Exposició 'Quarta mostra de poesia infantil'

Del 12 al 19 de Maig té lloc la Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil, recuperada enguany amb motiu de la capitalitat cutural de Manresa i en un esforç transversal entre diferents entitats de la ciutat.

La Llibreria Papasseit posa el seu granet de sorra en la programació de la Setmana amb la inauguració, aquest dissabte a les 11h, d’una exposició de dibuix infantil realitzada a partir de treballs d’usuaris de la Xarxa de Biblioteques Veïnals. L’acte anirà acompanyat de la presentació de la 'Quarta Mostra de Poesia Infantil' i un recital de poesia infantil a càrrec d’Ariadna Torres, poeta i bibliotecària a una de les biblioteques de la xarxa.

La FAVM (Federació d’associacions veïnals de Manresa), ha volgut posar en relleu el valor estètic del dibuix infantil que s’està produint a la ciutat, i ha recopilat en una mostra anomenada Espontanietart, un seguit de dibuixos que mostren l’actual imaginari infantil i que farà les delícies dels amants de l’art naïf.

Conjuntament a l’exposició, hi haurà la presentació de la 'Quarta mostra de poesia infantil', un llibre autoeditat que recopila poemes escrits pels infants que acudeixen a les biblioteques veïnals de la Xarxa i escoles de la regió.

L’acte comptarà amb la presència d’algun dels nens que han participat en el llibre, i anirà acompanyat d’un recital de poesia infantil, a càrrec d’Ariadna Torres.

Inauguració: 

Dissabte 12 de maig, 11h

  • imatge de control 1per1