AGENDA
Llibres
Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil
2018
Del 12 al 19 de maig
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Exposició 'Quarta mostra de poesia infantil'

Del 12 al 19 de Maig té lloc la Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil, recuperada enguany amb motiu de la capitalitat cutural de Manresa i en un esforç transversal entre diferents entitats de la ciutat.

La Llibreria Papasseit posa el seu granet de sorra en la programació de la Setmana amb la inauguració, aquest dissabte a les 11h, d’una exposició de dibuix infantil realitzada a partir de treballs d’usuaris de la Xarxa de Biblioteques Veïnals. L’acte anirà acompanyat de la presentació de la 'Quarta Mostra de Poesia Infantil' i un recital de poesia infantil a càrrec d’Ariadna Torres, poeta i bibliotecària a una de les biblioteques de la xarxa.

La FAVM (Federació d’associacions veïnals de Manresa), ha volgut posar en relleu el valor estètic del dibuix infantil que s’està produint a la ciutat, i ha recopilat en una mostra anomenada Espontanietart, un seguit de dibuixos que mostren l’actual imaginari infantil i que farà les delícies dels amants de l’art naïf.

Conjuntament a l’exposició, hi haurà la presentació de la 'Quarta mostra de poesia infantil', un llibre autoeditat que recopila poemes escrits pels infants que acudeixen a les biblioteques veïnals de la Xarxa i escoles de la regió.

L’acte comptarà amb la presència d’algun dels nens que han participat en el llibre, i anirà acompanyat d’un recital de poesia infantil, a càrrec d’Ariadna Torres.

Inauguració: 

Dissabte 12 de maig, 11h

Et pot interessar

Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de maig, 11h
Manresa
Alèxia Lleonart
Del 24 de maig al 30 de juny
Manresa
Atrium, 7 vins amb història
Diumenge de maig
Artés
Senior i el Cor Brutal
Diumenge 27 de maig, 19h
Manresa
Festa Major de Fals
Del 6 al 27 de maig
Fonollosa
Vespres modernistes
Divendres 1 de juny, 19h
Manresa
Teatre 'Moby Dick' amb Josep Maria Pou
Dies 26 i 27 de maig
Manresa