AGENDA
Llibres
Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil
2018
Del 12 al 19 de maig
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Exposició 'Quarta mostra de poesia infantil'

Del 12 al 19 de Maig té lloc la Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil, recuperada enguany amb motiu de la capitalitat cutural de Manresa i en un esforç transversal entre diferents entitats de la ciutat.

La Llibreria Papasseit posa el seu granet de sorra en la programació de la Setmana amb la inauguració, aquest dissabte a les 11h, d’una exposició de dibuix infantil realitzada a partir de treballs d’usuaris de la Xarxa de Biblioteques Veïnals. L’acte anirà acompanyat de la presentació de la 'Quarta Mostra de Poesia Infantil' i un recital de poesia infantil a càrrec d’Ariadna Torres, poeta i bibliotecària a una de les biblioteques de la xarxa.

La FAVM (Federació d’associacions veïnals de Manresa), ha volgut posar en relleu el valor estètic del dibuix infantil que s’està produint a la ciutat, i ha recopilat en una mostra anomenada Espontanietart, un seguit de dibuixos que mostren l’actual imaginari infantil i que farà les delícies dels amants de l’art naïf.

Conjuntament a l’exposició, hi haurà la presentació de la 'Quarta mostra de poesia infantil', un llibre autoeditat que recopila poemes escrits pels infants que acudeixen a les biblioteques veïnals de la Xarxa i escoles de la regió.

L’acte comptarà amb la presència d’algun dels nens que han participat en el llibre, i anirà acompanyat d’un recital de poesia infantil, a càrrec d’Ariadna Torres.

Inauguració: 

Dissabte 12 de maig, 11h

Et pot interessar

XIX Festival de Blues Manresa
Del 23 al 25 d'agost
Manresa
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes d'agost, 11h
Manresa
Taller familiar 'Les delícies d'Alícia: receptes refrescants'
Dies 25 i 26 d'agost
Sant Fruitós de Bages
Ocellam
Del 31 de juliol al 21 d'agost
Manresa
Manualitats
Dijous de juliol, agost i setembre
Manresa
Camil Armas
Del 29 de juny al 6 de setembre
Manresa
RRRREC Festival
Del 21 al 26 d'agost
Igualada