AGENDA
Llibres
Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil
2018
Del 12 al 19 de maig
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Exposició 'Quarta mostra de poesia infantil'

Del 12 al 19 de Maig té lloc la Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil, recuperada enguany amb motiu de la capitalitat cutural de Manresa i en un esforç transversal entre diferents entitats de la ciutat.

La Llibreria Papasseit posa el seu granet de sorra en la programació de la Setmana amb la inauguració, aquest dissabte a les 11h, d’una exposició de dibuix infantil realitzada a partir de treballs d’usuaris de la Xarxa de Biblioteques Veïnals. L’acte anirà acompanyat de la presentació de la 'Quarta Mostra de Poesia Infantil' i un recital de poesia infantil a càrrec d’Ariadna Torres, poeta i bibliotecària a una de les biblioteques de la xarxa.

La FAVM (Federació d’associacions veïnals de Manresa), ha volgut posar en relleu el valor estètic del dibuix infantil que s’està produint a la ciutat, i ha recopilat en una mostra anomenada Espontanietart, un seguit de dibuixos que mostren l’actual imaginari infantil i que farà les delícies dels amants de l’art naïf.

Conjuntament a l’exposició, hi haurà la presentació de la 'Quarta mostra de poesia infantil', un llibre autoeditat que recopila poemes escrits pels infants que acudeixen a les biblioteques veïnals de la Xarxa i escoles de la regió.

L’acte comptarà amb la presència d’algun dels nens que han participat en el llibre, i anirà acompanyat d’un recital de poesia infantil, a càrrec d’Ariadna Torres.

Inauguració: 

Dissabte 12 de maig, 11h

Et pot interessar

Atrium, 7 vins amb història
Diumenges de gener, 11h
Artés
Natural/artificial
Del 18 de gener al 10 de març
Manresa
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de gener, 11h
Manresa
Divendres 25 de gener, 1h
Manresa
Santi de la Rubia
Divendres 22 de febrer, 20:30h
Manresa
Nits de Joc al CAE
Dijous 24 de gener, 21:30h
Manresa
Refugi Manresa
Del 18 de gener al 3 de març
Manresa
gegants Sant Fruitós de Bages
Del 18 al 21 de gener
Sant Fruitós de Bages