AGENDA
Arts
Eva Bozzo
2018
Del 5 al 28 de desembre
  • Manresa
Casal de les Escodines

Exposició 'Retrats'

Aquest any 2018, l’Ajuntament de Manresa ha fet un calendari especial, amb motiu de la capitalitat cultural, usant la fotografia com a disciplina artística i, concretament, la fotografia de retrat.

L’exposició és formada per les fotografies d’aquest calendari en format gran. Eva Bozzo ha estat l’encarregada de realitzar el calendari, i ha volgut unir i traçar un camí entre els diferents retrats. S’ha teixit, s’ha interrelacionat entre un mes i l’altre els diferents fotografiats, establint-hi connexions, perquè són aquests teixits els que fan la societat; que fan, en definitiva, xarxa.

És per això que s’ha buscat un element que lligui, que acompanyi, que teixeixi tot el calendari. El leimotiv és el fil, com a essència mínima del teixir, element que forma part de la història de la nostra indústria tèxtil. Es vol suggerir conceptes com amistat, amor, família, cooperació, personalitat, particularitat, llibertat, afectivitat, creativitat, art, educació, solidaritat, comunitat, empatia, espiritualitat, sensibilitat i cultura.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 10 a 14h i de 16 a 21h
Dissabte: de 10 a 14h i de 16 a 20h

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Exposició ‘Memoràndum dels oblits’ d'Eva Agasa i Roc Blackblock
Del 22 de febrer al 24 de març
Tarragona
Joan Brossa
Del 28 de gener al 27 de febrer
Navàs
Exposició ‘Ulterior’ María Mrntrd
Del 16 de febrer al 16 de març
Reus
Santi de la Rubia
Divendres 22 de febrer, 20:30h
Manresa
Exposició 'Simbiosi'
De l'1 al 31 de març
Riudoms
Cubacolor
Fins al 17 de febrer
Lleida
Nits de Joc al CAE
Dijous 28 de febrer, 21:30h
Manresa