AGENDA
Fires i festes
Festa Major de Martorell
2018
Del 14 al 16 d'agost
  • Martorell
Diversos indrets

Festa Major de Martorell

Martorell es vesteix de festa o, més ben dit, de festes. I és que una de les característiques principals d’aquests tres dies serà la diversitat d’activitats per a tots els públics.

Prop d’una trentena d’activitats s’englobaran dins la Festa Salada, la Festa Petarda; la Festa Vermut; la Festa del Color; la Festa Grossa; la Festa Infantil i la Festa Fotre.

Quant als concerts, l’actuació de la històrica banda Tequila serà un dels moments més especials al carrer de Josep Vilar de Martorell ja que a dia d’avui és l’únic concert que la popular formació de rock argentino-hispana oferirà a Catalunya dins la seva gira ‘Adiós tequila Tour’. També pujaran a l’escenari bandes per a un públic més jove, com Roba estesa o Lágrimas de sangre.

El públic podrà xalar amb el ‘Sing along Grease’ -projecció de la mítica pel·lícula en format karaoke i animació amb el públic- com a una de les principals novetats, i de nou, el Holi Festival posarà la nota de color, tot i que canviarà d’escenari i es traslladarà a la plaça de les Cultures. La Festa Petarda anirà a càrrec del muntatge ‘Churros con chocolate’ de la Sala Apolo barcelonina. Abans, l’humorista del Polònia de TV3 Judit Martín haurà fet el pregó des del balcó de l’Ajuntament en una festa que també tindrà tradició amb l’actuació de les colles de cultura popular i el Cercanit.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Trapezi. 23a Fira del Circ de Catalunya, 2019
Del 9 al 12 de maig
Reus
Teatre, Teló, Cortines
Del 27 d'abril al 22 de juny
Reus
Noves escenes a La Pedrera - Barcelona 2019
Del 2 al 23 de maig
Barcelona
The Century's
Del 6 al 28 d'abril
Barcelona
Festival de Màgia de Torredembarra, 2019
Del 26 al 28 d'abril
Torredembarra
Dijous 4 de juliol, 22h
Peralada
Assoletallats
Del 12 de maig al 2 de juny
Balaguer