AGENDA
Fires i festes
Festa Major de Martorell
2018
Del 14 al 16 d'agost
  • Martorell
Diversos indrets

Festa Major de Martorell

Martorell es vesteix de festa o, més ben dit, de festes. I és que una de les característiques principals d’aquests tres dies serà la diversitat d’activitats per a tots els públics.

Prop d’una trentena d’activitats s’englobaran dins la Festa Salada, la Festa Petarda; la Festa Vermut; la Festa del Color; la Festa Grossa; la Festa Infantil i la Festa Fotre.

Quant als concerts, l’actuació de la històrica banda Tequila serà un dels moments més especials al carrer de Josep Vilar de Martorell ja que a dia d’avui és l’únic concert que la popular formació de rock argentino-hispana oferirà a Catalunya dins la seva gira ‘Adiós tequila Tour’. També pujaran a l’escenari bandes per a un públic més jove, com Roba estesa o Lágrimas de sangre.

El públic podrà xalar amb el ‘Sing along Grease’ -projecció de la mítica pel·lícula en format karaoke i animació amb el públic- com a una de les principals novetats, i de nou, el Holi Festival posarà la nota de color, tot i que canviarà d’escenari i es traslladarà a la plaça de les Cultures. La Festa Petarda anirà a càrrec del muntatge ‘Churros con chocolate’ de la Sala Apolo barcelonina. Abans, l’humorista del Polònia de TV3 Judit Martín haurà fet el pregó des del balcó de l’Ajuntament en una festa que també tindrà tradició amb l’actuació de les colles de cultura popular i el Cercanit.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Festival Test 2018
Dissabte 27 d'octubre, 17:30h
Artés
Music Has No Limits
Diumenge 28 d'octubre, 18h
Girona
El Petit Format, Mostra Teatre Olot,
Del 22 al 25 de novembre
Olot
Festival Terrer Priorat
Del 6 d’octubre al 8 de desembre
Falset, La Morera de Montsant, Bellmunt del Priorat, El Masroig, Cornudella de Montsant, Porrera, Capçanes
Del 16 al 18 de novembre
Figueres
'Paradís Pintat', de Pepa Plana
Dissabte 3 de novembre, 20:30h
El Vendrell
PintorRock 2018
De l’1 al 3 de novembre
El Morell
Pacte de sang
Dissabte 27 d'octubre, 18h
Girona