AGENDA
Fires i festes
Festa Major de Martorell
2018
Del 14 al 16 d'agost
  • Martorell
Diversos indrets

Festa Major de Martorell

Martorell es vesteix de festa o, més ben dit, de festes. I és que una de les característiques principals d’aquests tres dies serà la diversitat d’activitats per a tots els públics.

Prop d’una trentena d’activitats s’englobaran dins la Festa Salada, la Festa Petarda; la Festa Vermut; la Festa del Color; la Festa Grossa; la Festa Infantil i la Festa Fotre.

Quant als concerts, l’actuació de la històrica banda Tequila serà un dels moments més especials al carrer de Josep Vilar de Martorell ja que a dia d’avui és l’únic concert que la popular formació de rock argentino-hispana oferirà a Catalunya dins la seva gira ‘Adiós tequila Tour’. També pujaran a l’escenari bandes per a un públic més jove, com Roba estesa o Lágrimas de sangre.

El públic podrà xalar amb el ‘Sing along Grease’ -projecció de la mítica pel·lícula en format karaoke i animació amb el públic- com a una de les principals novetats, i de nou, el Holi Festival posarà la nota de color, tot i que canviarà d’escenari i es traslladarà a la plaça de les Cultures. La Festa Petarda anirà a càrrec del muntatge ‘Churros con chocolate’ de la Sala Apolo barcelonina. Abans, l’humorista del Polònia de TV3 Judit Martín haurà fet el pregó des del balcó de l’Ajuntament en una festa que també tindrà tradició amb l’actuació de les colles de cultura popular i el Cercanit.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 31 d'agost al 4 de setembre
L'Escala
Festa Major d'Igualada
Del 20 al 27 d'agost
Igualada
Nit Jove, Concerts, Festa major, Puigpelat, Camp de Tarragona, 2018
Dissabte 18 d'agost, 00h
Puigpelat
Del 16 al 19 d'agost
Cantallops
hotel cochambre
Del 11 al 18 d'agost
Darnius
Del 14 al 18 d'agost
La Bisbal d'Empordà
Nit d'Artistes de Cambrils 2018
Dies 16 i 18 d'agost
Cambrils
Nit Jove - Festa Major Bordils 2018
Divendres 17 d'agost, 23h
Bordils