AGENDA
Fires i festes
Festa Major de Martorell
2018
Del 14 al 16 d'agost
  • Martorell
Diversos indrets

Festa Major de Martorell

Martorell es vesteix de festa o, més ben dit, de festes. I és que una de les característiques principals d’aquests tres dies serà la diversitat d’activitats per a tots els públics.

Prop d’una trentena d’activitats s’englobaran dins la Festa Salada, la Festa Petarda; la Festa Vermut; la Festa del Color; la Festa Grossa; la Festa Infantil i la Festa Fotre.

Quant als concerts, l’actuació de la històrica banda Tequila serà un dels moments més especials al carrer de Josep Vilar de Martorell ja que a dia d’avui és l’únic concert que la popular formació de rock argentino-hispana oferirà a Catalunya dins la seva gira ‘Adiós tequila Tour’. També pujaran a l’escenari bandes per a un públic més jove, com Roba estesa o Lágrimas de sangre.

El públic podrà xalar amb el ‘Sing along Grease’ -projecció de la mítica pel·lícula en format karaoke i animació amb el públic- com a una de les principals novetats, i de nou, el Holi Festival posarà la nota de color, tot i que canviarà d’escenari i es traslladarà a la plaça de les Cultures. La Festa Petarda anirà a càrrec del muntatge ‘Churros con chocolate’ de la Sala Apolo barcelonina. Abans, l’humorista del Polònia de TV3 Judit Martín haurà fet el pregó des del balcó de l’Ajuntament en una festa que també tindrà tradició amb l’actuació de les colles de cultura popular i el Cercanit.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Teatre 'Bomber(s)'
Dijous 17 de gener, 20h
Manresa
Festa Major d’Hivern de Sant Antoni a Vila-seca
Del 16 al 27 de gener
Vila-seca
Barraques de Tossa de Mar, 2019
Del 25 al 27 de gener
Tossa de Mar
Del 18 al 21 de gener
Cunit
Black Music Festival 2019
Del 27 de febrer al 17 de març
Barcelona, Bescanó, Fornells de la Selva, Girona, Salt
Teatre, Teló, Cortines
Del 8 al 30 de gener
Reus
Espectacle 'La Rateta' - Campi qui pugui
Diumenge 20 de gener, 12h
Tortosa
Festival Cara·B - Barcelona 2019
Dies 15 i 16 de febrer
Barcelona