Fires i festes
,
2018
Del 22 al 28 d'agost
Diversos indrets
Navàs

Festa Major de Navàs

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Navàs, amb la col·laboració de la Comifest, ha organitzat la Festa Major de Navàs, amb la voluntat que esdevingui la millor Festa Major de la Catalunya Central.

Com cada any, la Festa Major de Navàs es caracteritza per tenir una programació musical de primer ordre; enguany destaca la presència d’un dels grups pioners de l’ska punk a nivell europeu, els romans Banda Bassotti, que faran l’únic concert d’estiu a Catalunya; i aniran acompanyats d’un dels grups de punk-rock amb més projecció del país, els tarragonins CRIM. També hi actuaran Dr. Calypso, Seguirem! (un grup tribut dels enyorats Obrint Pas), Esne Beltza, Albercocks, el grup de versions Sixtus, i el concert vermut a càrrec del grup Filferro.

Enguany s’ha volgut apostar per potenciar espectacles més variats que agradin a tots els públics, i s’ha intentat omplir els espais que quedaven buits, sobretot a les tardes. Així, per als més petits s’han programat dos nous espectacles, 'Batibull de Festa Major' i 'El llop ferotge', a més de les ja clàssiques festa aquàtica i ball d’escuma de colors. També, com l’any passat, tornaran a portar les últimes novetats en videojocs al Navàs Gamer Summer.

Amb tot, també cal destacar l’espectacle que oferirà en Mag Lari, la bouada, a càrrec de la colla gegantera, els tradicionals Balls de Festa Major i proclamació del Pubillatge 2018, el cinema a la fresca organitzat per Fotofilm i que projectaran 'Rogue One', la masterclass de zumba i l’esperada obra de teatre, 'Políticament Incorrecte', a càrrec de Grup Escènic Navàs.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1