AGENDA
Espectacles
Batecs
2018
Del 6 al 8 d'abril
  • Manresa
Diversos indrets

Festival de Dansa 'Batecs'

Manresa estrena 'Batecs', un nou festival on l’art de la dansa i el moviment seran els gran protagonistes, amb la programació de més d’una vintena d’activitats a diversos escenaris i espais de la capital del Bages.

La nova proposta neix gràcies a la voluntat conjunta de moltes persones que estimen la dansa, la Plataforma per la Dansa, i amb motiu de la celebració de la Capitalitat Cultural 2018 que impulsa l’Ajuntament de Manresa. El festival però, té la voluntat de continuïtat en la programació cultural de la ciutat durant els propers danys.

El festival oferirà espectacles de primer nivell que inclou workshops, masterclass,  cinema i activitats diverses a l’entorn de la dansa durant els propers mesos d’abril, maig i juny, si bé el gruix principal de la programació es concentrarà el dies 6, 7 i 8 d’abril.

Batecs és una aposta per la projecció de la dansa per acostar-la a tots els públics, a diversos escenaris i places de la ciutat, prioritzant els espais exteriors, amb l’objectiu de ser una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a posar en valor el treball de les escoles de dansa de casa nostra, i a descobrir estils i tècniques d’aquest art del moviment.

Podeu consultar el programa sencer, aquí.

Et pot interessar

Enrique Oliver
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Manresa
Dijous 2 de juliol, 22h
Peralada
Espectacle de dansa 'Àer' - Laia Santanach
Dissabte 4 d'abril, 19h
Barcelona
Dimecres 29 d'abril, 20h
Figueres
Dansa en streaming 'El llac dels cignes' de l'Òpera de París
Del 30 de març al 5 d'abril
Dissabte 9 de maig, 18h
Santa Cristina d'Aro
Heidi de la Paz
Del 28 de febrer al 30 d'abril
Manresa