AGENDA
Espectacles
Batecs
2018
Del 6 al 8 d'abril
  • Manresa
Diversos indrets

Festival de Dansa 'Batecs'

Manresa estrena 'Batecs', un nou festival on l’art de la dansa i el moviment seran els gran protagonistes, amb la programació de més d’una vintena d’activitats a diversos escenaris i espais de la capital del Bages.

La nova proposta neix gràcies a la voluntat conjunta de moltes persones que estimen la dansa, la Plataforma per la Dansa, i amb motiu de la celebració de la Capitalitat Cultural 2018 que impulsa l’Ajuntament de Manresa. El festival però, té la voluntat de continuïtat en la programació cultural de la ciutat durant els propers danys.

El festival oferirà espectacles de primer nivell que inclou workshops, masterclass,  cinema i activitats diverses a l’entorn de la dansa durant els propers mesos d’abril, maig i juny, si bé el gruix principal de la programació es concentrarà el dies 6, 7 i 8 d’abril.

Batecs és una aposta per la projecció de la dansa per acostar-la a tots els públics, a diversos escenaris i places de la ciutat, prioritzant els espais exteriors, amb l’objectiu de ser una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a posar en valor el treball de les escoles de dansa de casa nostra, i a descobrir estils i tècniques d’aquest art del moviment.

Podeu consultar el programa sencer, aquí.

Et pot interessar

Esmorzar Parc de l'Agulla
Dissabte 7 de desembre, 10h
Manresa
Nadal al Morell, 2019
Del 30 de novembre al 5 de gener
El Morell
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de desembre, 11h
Manresa
Divendres 20 de desembre, 20:30h
Palamós
Espectacle 'P9' de Corart, l'escola de dansa d'Eva Durban
Dissabte 21 de desembre, 18:30h
Olot
Els tomàquets escolten Wagner
Dijous 12 de desembre, 20h
Manresa
Espectacle 'BanDaNsant' - Sònia Gòmez - Músiques en Terres de Cruïlla 2019
Dissabte 14 de desembre, 19h
La Sénia
Fem Dansa
Del 25 de novembre al 15 de desembre
Sant Pere de Riudebitlles