Música
,
2018
Dissabte 21 d'abril, 21h
Teatre Kursaal
Manresa

Festival de Folk

Ara fa 50 anys, el maig de l’any 68 es realitzà el Festival de Folk al Parc de la Ciutadella de Barcelona davant de mes de 9.000 assistents.

D’aquell conglomerat de músics del Grup de Folk en sorgí una massiva divulgació de cançons que la gent cantava a les manifestacions, a les excursions, als aplecs, etc. Eren cançons del folk nord-americà i de protesta de Bob Dylan, Joan Baez o Pete Seeger i can.ons populars d’arreu del món i de Catalunya. Moltes d’elles han quedat per sempre en la nostra memòria col.lectiva i han passata les noves generacions.

El Grup de Folk no era una formació fixa: la seva composició variava en funció de les actuacions. Alguns dels seus components més actius van ser Jaume Arnella, Xesco Boix, Falsterbo 3 (Eduard Estivill, Joan Boix i Amadeu Bernadet), Pau Riba, Jordi Pujol i Corts, Albert i Jordi Batiste, Jaume Sisa, Oriol Tramvia, Jordi Roura... entre d’altres.

D'Arrel i El Galliner, amb el suport dels agrupaments escoltes, esplais, mijacs manresans i bagencs i de la Fira Mediterrània, volen retre un homenatge als 50 anys del folk català.

Preu: 

15€ | 12€ socis del Galliner, Escoles de Música i majors de 65 anys | 6€ menors de 25 anys
Venda d'entrades online, aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1