Espectacles
,
2018
Diumenge 16 de desembre, 18:30h
Casal d'Olesa
Olesa de Montserrat

Micoteatre per partida doble

El Bloc Juvenil, en col·laboració amb Píndoles, programen dues obres de microteatre, 'El catalon d'una nit d'estiu' i 'RIP (Rest In Pis)'.

Podreu escollir quina de les dues obres veure primer, doncs es muntaran dos grups: ho faran en espais reduïts i només podran posar unes 30 cadires a cada sala.

Sinopsi: 

El catalon d’una nit d’estiu
Un nou estil de música està petant-ho molt fort a Barcelona. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar.

RIP (Rest In Pis)
¿Quants cops hem llegit les portes i parets dels lavabos per passar l’estona? ¿Quantes relacions hauran començat o hauran acabat dins d’un lavabo? ¿Quants cops ens hem hagut d’aguantar la pixera per no enfrontar-nos a un WC infecte? La Laia i l’Agnès es troben enmig del no res, en un lavabo cutre de benzinera, disposades a encarar un viatge que significarà un punt i apart a les seves vides. Però abans de continuar amb el seu viatge, entre cançons de Los Amaya i penya-segats irlandesos, posaran a prova la seva amistat. I les seves bufetes.

Preu: 

6€ | 5€ socis del Casal o menors de 25 anys

Inscripcions: 

Reserva d'entrades, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1