Arts
,
2018
Dissabte 7 de juliol, 10h
Plaça Gispert
Manresa

Mur, Manresa Art Urbà. Acció XXL de gravats

Aquest any Manresa Capital de la Cultura el Cercle Artístic Manresa, portarà a terme una acció de Gravats XXL (50x70), amb una piconadora obert a tots els socis i artistes de Manresa i comarca.

El paper de gravat d’aquesta mida el proporcionarà el Cercle i l’Ajuntament de Manresa. Els artistes hauran de portar les seves planxes, de diferents mides: òfset, cartrons, plàstics, papers vinils, tèxtil, elements vegetals...

A la plaça Gispert hi haurà la infraestructura necessària (taules, tintes òfset negres, paper, rodets, paper seda de colors, spray Mount...) perquè els artistes puguin entintar i fer la seva obra amb rodets durs i tous, entintadors, esponges palatines, plegadores, ganivets i pinzells de mides diverses.

Per realitzar el gravat, es posarà paper protector, les planxes damunt del paper, el paper moll amb el que es vulgui fer l’obra, paper per preservar l’obra; a continuació es passarà la piconadora que actuarà a manera de tòrcul.

Totes les obres realitzades, s’exposaran penjades a la plaça Gispert. Es retiraran a les 21h del vespre i tot aquell que ho desitgi les podrà recollir.

Dels gravats realitzats, se’n farà una selecció i s’exposaran del 19 d’octubre al 3 de novembre a l’Espai d’Art del Cercle Artístic.

Horari: 

De 10 a 13h i de 17 a 19h

Preu: 

Activitat gratuïta

  • imatge de control 1per1