Espectacles
,
2018
Divendres 26 de gener, 17h
Teatre Kursaal
Manresa

Musical 'Dolly, una dona exasperant'

Per començar l’any 2018 amb música, somriures i solidaritat, el Teatre Kursaal de Manresa acollirà dues funcions del musical Dolly, una dona exasperant. Es tracta d’una iniciativa de Manresa Teatre Musical (MTM), el mateix Teatre Kursaal i la Fundació Althaia amb el suport de la Fundació Universitària del Bages (FUB) que té per objectiu recaptar fons per al futur Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

Una setantena d’actors i actrius pujaran a l’escenari de forma desinteressada per representar 'Dolly, una dona exasperant', un clàssic de l’època daurada de Broadway i un dels musicals més famosos i populars dins de la cultura americana. Aquesta és la primera i de moment única adaptació al català que s’ha fet de l’obra, que es va estrenar l’any 1964 i que és un cant a la vida, a la broma, a l’amor i a l’esperit juvenil.

La iniciativa també preveu la venda de paquets de 10 i 25 entrades a empreses i institucions a canvi de constar com a col·laboradores en el programa de mà de l’espectacle. La idea és implicar el teixit econòmic i social en aquesta campanya, fent extensiva la seva acció solidària a treballadors, clients i/o proveïdors. Els paquets d’entrades es podran adquirir a través de la unitat de Mecenatge de la Fundació Althaia.

Horari: 

17h i 21h

Preu: 

15€
Venda d'entrades anticipades aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1