Espectacles
,
2018
Divendres 16 de març, 21h
Teatre Kursaal
Manresa

Musical 'Formidable! Aznavour'

'Formidable!' és la nova comèdia musical de Gil Marsalla que ret homenatge a uns dels representants mes grans de la cançó francesa, Charles Aznavour. L’espectacle ens introdueix als carrers de París a l’època de «La Bohême» per explicar-nos la sensacional carrera de Charles Aznavour qui, junt amb Edith Piaff i Jacques Brel, és considerat com una llegenda que forma part del patrimoni musical universal.

Aznavour va iniciar la seva trajectòria amb el ball però va ser quan es va dedicar a la revista que va començar a actuar i cantar alhora. En els seus inicis, es va deixar influir pel jazz, sobretot en els seus concerts a Nova York. És precisament en aquest espectacle on es veuen reflectits tots aquests aspectes del seu itinerari.

És una funció de gran qualitat que està al nivell de la immensa carrera d’Aznavour i del mite que representa. L’ home de les mil cançons és el cantant francès més famós a tot el món. Sensacional actuació de Jules Grison que dóna veu a Aznavour… realment un espectacle Formidable!.

Preu: 

30€ | 28€ socis del Galliner, menors de 25 anys i majors de 65
Venda d'entrades anticipades, aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1