Entorn
,
2018
Del 30 de setembre al 5 d'octubre
Itinerant
Sant Fruitós de Bages i Manresa

Pas per la pau

Després de la seva impactant performance de vint-i-quatre hores a la Fira Mediterrània de 2015, l’artista Ada Vilaró torna a Manresa plantejant-se un nou repte: caminar en silenci sis dies per la pau, creuant el Bages.

El seu recorregut començarà el dia 30 de setembre en un acte solemne per diferents espais del Monestir de Sant Benet de Bages, configurant un itinerari sonor, visual i poètic.

A partir d’aquí iniciarà una caminada silenciosa per la pau, convidant a tothom que vulgui sumar-se a un tram o a tota la caminada realitzada per diversos municipis de la comarca. També, en cada municipi del recorregut es recolliran, en una gran tela, paraules testimonials d'aquest Pas per la Pau.

La seva aventura acabarà amb un espectacle final el divendres 5 d'octubre a les 20:45h, davant la Seu de Manresa, en el marc de la 21a edició de la Fira Mediterrània.

Programa: 

Diumenge 30 de setembre
12:45h | Monestir de Món Sant Benet
Acte solemne al Monestir de Món Sant Benet que marcarà, mitjançant un espectacle itinerant sonor, visual i poètic, l’inici de la caminada.
Preu: 10€
Compra la teva entrada, aquí.

De l'1 al 5 d'octubre
Caminar junts i en silenci. Acció de sis dies en els quals es camina per diferents pobles i paisatges de la comarca del Bages recollint, en una gran tela, paraules testimonials d’aquest Pas per la Pau.
La sortida serà cada dia a les 9:30h davant l’Ajuntament de cada poble (durada dels trams: 4h aprox.).
Podeu consultar l'itinerari del Pas per la Pau, aquí.

Divendres 5 d'octubre
20:15h | Plaça Europa
Arribada de la caminada a Manresa. Se celebra amb un espectacle festiu i musical amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials i la participació de l’entitat Xàldiga.

  • imatge de control 1per1