Llibres
,
2018
Divendres 23 de novembre, 19:30h
Llibreria Papasseit
Manresa

Poesia i narrativa amb Joan Vigó

Joan Vigó desgranarà l’ofici d’escriptor a la Llibreria Papasseit. En una tertúlia sobre el fet literari amb l’editora Ester Andorrà, ens parlarà de les seves dues darreres obres: un poemari i una novel·la.

Joan Vigó (Barcelona, 1964) és escriptor, poeta i rapsode. Membre del que ha vingut a anomenar-se la 'Generació (H)Original', als vuitanta va ser lletrista de rock ‘n’ roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani, ha publicat nombrosos contes i de 2006 a 2008 va fer ràdio com a guionista i locutor. Actualment combina la fotografia i el collage amb l’escriptura, va participar com a guionista i actor al curtmetratge 'Ponerse al día' (Pep Bonet, 2015) i escriu exhumacions poètiques per a la revista digital La Charca Literaria.

Ha participat en nombrosos recitals poètics i és l’autor del blog literari/fotogràfic mafiamental.blogspot.com. Aquest 2018 Joan Vigó ha publicat dos llibres: el poemari 'Cementiri d’avions' (AdiA Edicions) i la seva òpera prima en narrativa 'Hayku a Brooklyn' (LaBreu Edicions), acabat de sortir del forn. Com a dues cares de la mateixa moneda, el poemari i la novel·la ens expliquen una mateixa història: la indagació sobre la identitat a través del viatge, la maniobra solitària de l’adéu conscient al món.

Ester Andorrà (Barcelona, 1972) és un dels membres fundadors de LaBreu Edicions, a més de tenir una obra creativa a cavall entre la poesia i la fotografia.

Preu: 

Entrada gratuïta.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1