AGENDA
Llibres
Joan Vigó
2018
Divendres 23 de novembre, 19:30h
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Poesia i narrativa amb Joan Vigó

Joan Vigó desgranarà l’ofici d’escriptor a la Llibreria Papasseit. En una tertúlia sobre el fet literari amb l’editora Ester Andorrà, ens parlarà de les seves dues darreres obres: un poemari i una novel·la.

Joan Vigó (Barcelona, 1964) és escriptor, poeta i rapsode. Membre del que ha vingut a anomenar-se la 'Generació (H)Original', als vuitanta va ser lletrista de rock ‘n’ roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani, ha publicat nombrosos contes i de 2006 a 2008 va fer ràdio com a guionista i locutor. Actualment combina la fotografia i el collage amb l’escriptura, va participar com a guionista i actor al curtmetratge 'Ponerse al día' (Pep Bonet, 2015) i escriu exhumacions poètiques per a la revista digital La Charca Literaria.

Ha participat en nombrosos recitals poètics i és l’autor del blog literari/fotogràfic mafiamental.blogspot.com. Aquest 2018 Joan Vigó ha publicat dos llibres: el poemari 'Cementiri d’avions' (AdiA Edicions) i la seva òpera prima en narrativa 'Hayku a Brooklyn' (LaBreu Edicions), acabat de sortir del forn. Com a dues cares de la mateixa moneda, el poemari i la novel·la ens expliquen una mateixa història: la indagació sobre la identitat a través del viatge, la maniobra solitària de l’adéu conscient al món.

Ester Andorrà (Barcelona, 1972) és un dels membres fundadors de LaBreu Edicions, a més de tenir una obra creativa a cavall entre la poesia i la fotografia.

Preu: 

Entrada gratuïta.

Més informació: 

Et pot interessar

Joan Brossa
Del 28 de gener al 27 de febrer
Navàs
Santi de la Rubia
Divendres 22 de febrer, 20:30h
Manresa
Nits de Joc al CAE
Dijous 28 de febrer, 21:30h
Manresa
Miquel Abras
Diumenge 17 de febrer, 19h
Manresa
Oller del Mas
Diumenge 17 de febrer, 11h
Manresa
Festa de la Llum
Del 15 de febrer al 10 de març
Manresa
Amor
Dimecres 20 de febrer, 18:30h
Cervera