AGENDA
Llibres
Josep Grifoll
2018
Dijous 14 de juny, 19h
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Presentació del llibre 'Pura Mercromina'

'Pura Mercromina' és la primera novel·la de ficció poètica de Josep Grifoll i també és la primera novel·la que edita Konvent. Encara que el mateix Grifoll reivindica que "no és una novel·la" i des del Konvent es defensa com a un llibre d’artista.

A través de les aventures i desventures d'un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll submergeix el lector en un camí ple de vivències altament autobiogràfiques i referencials en les que volca la majoria dels esdeveniments importants de la seva vida. La primera novel·la poètica de Josep Grifoll suma, és plena d'energia, sincera, entranyable, subversiva, d'humor iconoclasta, desvergonyida i sens dubte aporta un aire nou dins el nostre panorama narratiu.

Si el contingut del llibre ja genera controvèrsia, igual d’especial n’és el format. Tot està fet amb cura: des de l’elecció de la tipografia i el paper fins a la portada i l’enquadernació, amb un llom que deixa veure les pàgines interiors, tal i com l’escriptor deixa veure la seva ànima amb el contingut.

El llibre, a més, conté el text en dues llengües: català i anglès (la traducció és de Mathew Tree), ja que un dels objectius és que la cantant Patti Smith, musa inspiradora de l’obra, pugui arribar a llegirlo.

Et pot interessar

A cop d'humor
Dimecres 27 de març, 19h
Lleida
Jordi Català, escriptor i músic
Dimarts 26 de març, 19h
Tarragona
Un tros de cel
Divendres 29 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
8 de març Manresa
De l'1 de març al 3 d'abril
Manresa
3ª Marxa del Pelegrí
Dies 30 i 31 de març
Manresa
Duot
Divendres 26 d'abril, 20:30h
Manresa
Llegará el invierno
Dimarts 26 de març, 19h
Lleida