AGENDA
Llibres
Josep Grifoll
2018
Dijous 14 de juny, 19h
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Presentació del llibre 'Pura Mercromina'

'Pura Mercromina' és la primera novel·la de ficció poètica de Josep Grifoll i també és la primera novel·la que edita Konvent. Encara que el mateix Grifoll reivindica que "no és una novel·la" i des del Konvent es defensa com a un llibre d’artista.

A través de les aventures i desventures d'un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll submergeix el lector en un camí ple de vivències altament autobiogràfiques i referencials en les que volca la majoria dels esdeveniments importants de la seva vida. La primera novel·la poètica de Josep Grifoll suma, és plena d'energia, sincera, entranyable, subversiva, d'humor iconoclasta, desvergonyida i sens dubte aporta un aire nou dins el nostre panorama narratiu.

Si el contingut del llibre ja genera controvèrsia, igual d’especial n’és el format. Tot està fet amb cura: des de l’elecció de la tipografia i el paper fins a la portada i l’enquadernació, amb un llom que deixa veure les pàgines interiors, tal i com l’escriptor deixa veure la seva ànima amb el contingut.

El llibre, a més, conté el text en dues llengües: català i anglès (la traducció és de Mathew Tree), ja que un dels objectius és que la cantant Patti Smith, musa inspiradora de l’obra, pugui arribar a llegirlo.

Et pot interessar

Tarde dels lectors, Seu Vella, claustre, Lleida, Surtdecasa Ponent, literatura
Dimecres 17 d'octubre, 15h
Lleida
Sho-Hai
Dissabte 27 d'octubre, 22h
Manresa
Èdip
Dissabte 10 de novembre, 17:30h i 20:30h
Girona
Si no hi ha demà, llibre
Dijous 8 de novembre, 19h
Olot
poemes, pintures, Montse Assens, Madola
Dijous 18 d’octubre, 19:30h
Reus
Suso del Toro
Dimecres 24 d'octubre, 20h
Manresa
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes d'octubre, 11h
Manresa