AGENDA
Llibres
Josep Grifoll
2018
Dijous 14 de juny, 19h
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Presentació del llibre 'Pura Mercromina'

'Pura Mercromina' és la primera novel·la de ficció poètica de Josep Grifoll i també és la primera novel·la que edita Konvent. Encara que el mateix Grifoll reivindica que "no és una novel·la" i des del Konvent es defensa com a un llibre d’artista.

A través de les aventures i desventures d'un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll submergeix el lector en un camí ple de vivències altament autobiogràfiques i referencials en les que volca la majoria dels esdeveniments importants de la seva vida. La primera novel·la poètica de Josep Grifoll suma, és plena d'energia, sincera, entranyable, subversiva, d'humor iconoclasta, desvergonyida i sens dubte aporta un aire nou dins el nostre panorama narratiu.

Si el contingut del llibre ja genera controvèrsia, igual d’especial n’és el format. Tot està fet amb cura: des de l’elecció de la tipografia i el paper fins a la portada i l’enquadernació, amb un llom que deixa veure les pàgines interiors, tal i com l’escriptor deixa veure la seva ànima amb el contingut.

El llibre, a més, conté el text en dues llengües: català i anglès (la traducció és de Mathew Tree), ja que un dels objectius és que la cantant Patti Smith, musa inspiradora de l’obra, pugui arribar a llegirlo.

Et pot interessar

Tarde dels lectors, Seu Vella, claustre, Lleida, Surtdecasa Ponent, literatura
Dimecres 20 de juny, 15h
Lleida
Josep Manuel Rigat
Del 15 de juny al 22 de juliol
Manresa
Dies que duraran anys
Dijous 21 de juny, 20h
Tàrrega
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de juny, 11h
Manresa
Alèxia Lleonart
Del 24 de maig al 30 de juny
Manresa
Vespres modernistes
Divendres 6 de juliol, 19h
Manresa
Aloaye Norris Adoro
Del 20 d'abril al 24 de juny
Manresa