AGENDA
Llibres
Josep Grifoll
2018
Dijous 14 de juny, 19h
  • Manresa
Llibreria Papasseit

Presentació del llibre 'Pura Mercromina'

'Pura Mercromina' és la primera novel·la de ficció poètica de Josep Grifoll i també és la primera novel·la que edita Konvent. Encara que el mateix Grifoll reivindica que "no és una novel·la" i des del Konvent es defensa com a un llibre d’artista.

A través de les aventures i desventures d'un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll submergeix el lector en un camí ple de vivències altament autobiogràfiques i referencials en les que volca la majoria dels esdeveniments importants de la seva vida. La primera novel·la poètica de Josep Grifoll suma, és plena d'energia, sincera, entranyable, subversiva, d'humor iconoclasta, desvergonyida i sens dubte aporta un aire nou dins el nostre panorama narratiu.

Si el contingut del llibre ja genera controvèrsia, igual d’especial n’és el format. Tot està fet amb cura: des de l’elecció de la tipografia i el paper fins a la portada i l’enquadernació, amb un llom que deixa veure les pàgines interiors, tal i com l’escriptor deixa veure la seva ànima amb el contingut.

El llibre, a més, conté el text en dues llengües: català i anglès (la traducció és de Mathew Tree), ja que un dels objectius és que la cantant Patti Smith, musa inspiradora de l’obra, pugui arribar a llegirlo.

Et pot interessar

Héroes de Batalla
Divendres 14 de desembre, 18h
Manresa
Anna Rufié
Divendres 14 de desembre, 19h
Juneda
Presentació dels nous vins - Celler Batea 2018
Dissabte 15 de desembre, a partir de les 12h
Batea
Llibres muts
Del 16 de novembre al 16 de desembre
Manresa
Concert 'Família', de Beth
Dijous 20 de desembre, 22h
Manresa
Camins de mar i sorra
Dijous 20 de desembre, 19h
Lleida