Espectacles
,
2018
Dissabte 10 de novembre, 20h
Espai Manresa 1522
Manresa

Quinze Vint-i-dos: Espectacle 'Cap a la llum'

L’any 1522 Manresa va acollir Ignasi de Loiola i, durant la seva estada a la ciutat, es va produir la seva profunda transformació espiritual. El Convent dels Predicadors va ser un els espais més freqüentats per Sant Ignasi. Avui, la galeria del claustre del convent acull l’Espai Manresa 1522.

El Quinze Vint-i-dos neix amb la voluntat d’oferir una lectura renovada dels conceptes Acollida i Transformació,  a  través de la música i les arts escèniques. La segona part del cicle es titula Transformació i consta de les trobades entre artistes de diferents disciplines que mantenen un diàleg creatiu davant del públic, amb unes regles de joc establertes prèviament i sense un assaig previ, transformant el seu art amb la interacció a l'instant.

L'espectacle de dansa i percussió 'Cap a la llum', a càrrec de Dan Arisa, Ariadna Guitart i Nàdia Pesarrodona, és el viatge de la lluita interior i els dubtes cap a la il·lustració, cap a la il·luminació, a través de la bateria i les percussions del Dan i els moviments de dansa de dues ballarines de formació i estil divers, l'Ariadna i la Nàdia.

Preu: 

8€ (inclou un tast de productes del Pelegrí, com són el caldo, el dolç, els vins històrics o el mossec).
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1