Música
,
2018
Diumenge 4 de novembre, 20h
Teatre Kursaal
Manresa

Sinatra Tribute amb Agustí Burriel

Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes entre les formacions de swing i blues de l’escena barcelonina. Des del 2007 amb formacions com Velvet Candles o The Big Jamboree, i especialment amb el bon grapat de projectes jazzístics en què ha participat, Burriel ha exhibit les seves dots de ‘crooner’ amb un repertori al més pur estil ‘’Rat Pack’.

Apropiar-se del repertori de Frank Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat pròpia no és a l’abast de tothom. Conscient del repte, Burriel s’ha envoltat d’un grup de músics de primera per tal que el particular tribut que recorda a ‘la Veu’ tingui els honors que es mereix.

El Cicle Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l’escenari.

Preu: 

15€ | 12€ menors de 25 anys, majors de 65 anys i socis del Galliner
Venda d'entrades online, aquí.

Inscripcions: 

La localització de seients dependrà de la distribució de les taules. Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprat l’entrada, feu-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1