Menjar i beure
,
2018
Dijous 8 de febrer, 20h
Nexe-Espai de Cultura
Sant Fruitós de Bages

Tast maridatge

Tast maridatge amb arròs del Molí de Pals i vins del Molí de Collbaix.

Participants:
Guillem Plana del Restaurant Can Plana de Sant Fruitós de Bages.
Amb el plat 'Arròs del Bages', llàgrima de porc Ral, rossinyols i romaní.

Jordi Llobet del Restaurant L'O de Món Sant Benet.
Amb el plat 'Arròs Fumat', costella de porc Ral, foie i cremós de farigola.

Albert Enrich del Restaurant La Mar Salada de la Barceloneta.
Amb el plat 'Arròs Mariner', arròs amb peix i marisc de la Llotja de la Barceloneta.

Bea Velasco del Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós de Bages.
Amb el plat 'Dolç d'Arròs', amb coco, mango i gelat de galeta Maria.

L'acte serà dirigit per la Somelier i nutricionista Clara Antúnez.

Preu: 

40€. Places limitades.
Venda de tiquets al Nou Celler.

  • imatge de control 1per1