Espectacles
,
2018
Dies 28 i 29 d'abril
Teatre Kursaal
Manresa

Teatre 'Bodas de sangre'

Teatre 'Bodas de sangre', una obra de Lorca a càrrec de La Perla 29.

Horari: 

Dissabte 28 d'abril: 21h
Diumenge 29 d'abril: 18h

Sinopsi: 

Els tres grans temes centrals: la vida, la mort i l’amor, a partir de costums, tradicions i simbolisme. Es tracta d’aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia.

Ens plantegem el text de Lorca com un gran poema ple de ritme i de musicalitat, -amb composicions originals de Joan Garriga. Un seguit d’escenes, d’entrades i sortides on actors, actrius, personatges i músiques s’entrellacen per donar vida a la núvia, el nuvi, Leonardo, la mare… Tot amb aire andalús i tintat pel paisatge sec i blanc i per la sang que brolla.

“Fidel a la història i al text, tot en l’obra ens atrapa des del primer moment. Les interpretacions són sublims. La trama, la intriga i la por van creixent a mida que anem descobrint els enigmes que amaga la relació amorosa i, sobretot, la fatídica relació familiar, que no oblida ni perdonarà."

Preu: 

28€ | 25€ socis del Galliner i majors de 65 anys
Venda d'entrades online, aquí

Fitxa tècnica: 

Text: Federico García Lorca
Direcció i espai: Oriol Broggi
Creació musical: Joan Garriga
Repartiment: Ivan Benet, Júlia Bonjoch, Marta Marco, Pau Roca, Clara Segura, Montse Vellvehí i Juguetón (¡Ay caballo grande que no quiso el agua!)
Músics: Joan Garriga, Marià Roch i Marc Serra
Una producció de La Perla 29 en col·laboració amb el Grec Festival de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1