Menjar i beure
,
2018
Del 4 al 10 de juny
Diversos indrets
Manresa

Vi-Ba, 1a Fira del Vi del Bages

El ViBa, és la primera edició de la Fira del Vi del Bages, que inclou en el seu marc l’onzena edició de la mostra d’art i vi Vi_Suals.

La primera de les cites serà la Fira ViBa PRO: una jornada enogastronòmica per a professionals del vi, l’hoteleria i l’enoturisme que se celebrarà el 4 de juny a partir de les 9:30h al Teatre Kursaal. Els participants tindran l’oportunitat de conèixer la història, el paisatge i el patrimoni, així com les qualitats dels vins i la gastronomia del Bages, de la mà de sommeliers nacionals de primer nivell.

El cap de setmana següent serà el torn de la Fira ViBa POP, que se celebrarà els dies 9 i 10 de juny i oferirà diverses activitats obertes al públic, que giraran al voltant de quatre disciplines: vi, gastronomia,  enoturisme i art. Des de visites i rutes culturals, fins a activitats infantils, mostres de vins, aules de tast impartides per sommeliers professionals, sopars, concerts i fins i tot concursos es podran seguir a través de les xarxes.

La majoria d’activitats tindran lloc a la Plaça Sant Domènec, que acollirà tant la inauguració com la cloenda de la Fira.

Podeu consultar tot el programa d'activitats, aquí.

  • imatge de control 1per1