Fires i festes
,
2019
Del 8 al 14 de juliol
Diversos espais
Igualada

23è European Balloon Festival

"El festival de globus més animal" és l’eslògan de l’European Balloon Festival d’enguany, la concentració de globus més important del sud d’Europa que arriba a la seva 23a edició. El Festival reunirà a Igualada globus provinents d’Austràlia, Japó, Anglaterra, Suïssa, França, Bèlgica, Itàlia, Mònaco i de diversos punts de Catalunya i de l’Estat espanyol; en total gairebé cinquanta equips competiran a la vint-i-tresena edició de l’European Balloon Festival.

L’edició d’enguany té com a convidats especials cinc globus amb formes animals: un coala, un lloro, una pantera, un guepard i un lleó. Tots ells donaran color al cel d’Igualada i ompliran de vida el Parc Central, que durant quatre dies acollirà públic familiar per gaudir dels globus i també de la festa infantil de divendres amb la companyia La Belluga, i del concert de JoKB i Oques Grasses que tindrà lloc dissabte dins del Festival Anòlia, just després de la tradicional encesa nocturna de globus NightGlow.

A banda de la intensa activitat al Parc Central, el centre d’Igualada també s’omplirà d’ambient de globus gràcies al projecte experimental Iglús de Vent; teles de globus reciclades que acolliran activitats culturals i lúdiques d’entitats igualadines durant tota la setmana del festival.

Programa: 

Consultar programa de vol, aquí.
Consultar programa d'activitats culturals aquí.

Organitza: 

Ajuntament d’Igualada i l’empresa fabricant de globus Ultramagic

Col·labora: 

Empreses de vol Globus Kon-Tiki, Camins de Vent i Anoia Balloons

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1