Música
,
2019
Del 22 al 24 de maig
Teatre Kursaal
Manresa

Cantània: A de Brossa

Cantània és una activitat adreçada a l'alumnat de segon i tercer cicle de Primària. Per a poder-hi participar, el seu professorat de música assisteix a tres jornades de treball a partir de les quals va preparant el repertori amb els nens que faran els concerts.

A ‘A de Brossa', la Blanca i la Bruna s'endinsen en l'univers del poeta Joan Brossa a través dels objectes i els textos trobats en uns arxius foscos, a les catacumbes d'una biblioteca nacional. Tancades durant un cap de setmana sencer, la Blanca i la Bruna viatgen al món brossià de la màgia, del joc i de les paraules. Gràcies a unes ulleres molt especials que es troben, experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida. Són les ulleres de la mirada poètica.

Joan Brossa, el poeta plàstic més important de les lletres catalanes del segle vint, ens va deixar una obra valuosíssima, que abastava tots els gèneres -la literatura, el cinema, l'escultura, la pintura, el grafisme, el teatre, etc.-, sense abandonar mai la poesia. "La poesia és en totes les coses, com l'electricitat", deia. La poesia de Brossa, essencial i complexa, ens convida a despertar la nostra mirada a la recerca de la bellesa, el joc i l'esperit crític en tot el que ens envolta. Esteu preparats per aquest despertar?

Horari: 

Dimecres 22 de maig: 20:00h
Dijous 23 de maig: 17:30h i 21:00h
Divendres 24 de maig: 17:30h i 21:00h

Preu: 

8€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1