Música
,
2019
Diumenge 24 de març, 20h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert de Chino & the Big Beat + Sax Attack

Chino és un dels protagonistes de l’escena musical de Barcelona. La seva tècnica a la guitarra slide i el seu carisma a l’escenari l’han portat per sales i festivals d’Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible.

Nascut a Argentina i establert a Barcelona des del 2000, és ara un artista amb una gran projecció internacional. També destaca la seva tasca com a docent i cofundador de l’Escola de Blues de Barcelona i la de coordinador de la Jam Sessions del Harlem Jazz Club i el Barcelona Pipa Club. Ara és al capdavant de “Chino & The Big Bet”, amb qui ja han editat 6 àlbums. Al costat de Víctor Puertas, han format un duo acústic i han gravat el seu primer àlbum.

Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l’escenari.

Preu: 

15€ | 12€ majors de 65 anys, menors de 25 anys i socis del Galliner
Venda d'entrades online, aquí.

Inscripcions: 

La localització de seients dependrà de la distribució de les taules. Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprat l’entrada feu-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1