Música
,
2019
Diumenge 8 de desembre, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert 'Pictofonies Guernica'

'Pictofonies Guernica' és un espectacle de música i pintura que interpreta el ‘Guernica’ de Pablo Picasso a través de la simbiosi entre les dues arts.

Un espectacle amb l’Orquestra de Cambra de Vic i l’Orfeó Vigatà, que al Kursaal comptarà amb la col·laboració especial de les corals Camerata Impromptu i de l’Orfeó Manresà, i la participació de l’artista i especialista en història de l’art Cori Mercadé, sota la direcció de Daniel Antolí.

L'espectacle està concebut per commemorar el 80è aniversari del final de la Guerra Civil, amb una proposta pluridisciplinar que permet fomentar la reflexió d’un període de la nostra història recent. Però, al llarg de la creació i immersió en l’espectacle, també ha quedat provada la vigència del discurs que proposem davant la realitat que estem vivint, perquè 'Pictofonies Guernica' té un discurs en pro de la pau i dels drets humans; parla d’un present i un futur preocupants i incerts a causa de les situacions de desigualtat, injustícia i violència que s’estan donant actualment arreu del planeta.

Preu: 

18€ | 15€ majors de 65 anys, menors de 25 i socis del Galliner
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar