AGENDA
Menjar i beure
Celler Abadal
2019
Diumenge 10 de març, 12h
  • Avinyó
Celler Abadal

Del celler a la taula, amb identitat

El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 27 de juliol, 10h
Avinyó
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dimecres 24 de juliol, 10h
Barcelona
Visita nocturna 'Art & Gin' al Museu d'Art de Girona, 2019
Dies 4 i 18 de juliol, 22h
Girona
Divendres DiVins a Mas Miró, Mont-Roig del Camp, 2019
Divendres 19 de juliol, 19:30h
Mont-roig del Camp
Panoràmica del Castell de Llordà
Del 17 de juliol al 4 de setembre
Isona i Conca Dellà
Tragèdia al call
Diumenge 4 d'agost, 10:30h
Tàrrega
Món Sant Benet i les tines del Llobregat
Dissabtes del mes de juliol, 9:30h
Sant Fruitós de Bages