Entorn
,
2019

Dia Internacional dels Museus

El Museu de la Pell d'Igualada se suma a la celbració internacional del Dia Internacional dels Museus, amb un munt d'activitats programades.

Programa: 

Del 14 al 19 de maig
Portes obertes al Museu de la Pell

Dijous 16 de maig
18:00h: Presentació de VIPELL, un projecte realitzat per l’alumnat de les escoles d’art d’Igualada i Vilafranca, en col·laboració amb el Museu de la Pell i Vinseum: Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. Aquest projecte s’emmarca dins la iniciativa Talent Creatiu i Empresa per fomentar l’intercanvi i la transferència de coneixements i experiències entre empreses o entitats i els centres educatius d’Arts Plàstiques i Disseny.

19:00h: Inauguració de l'exposició d’aquests treballs al vestíbul del Museu de la Pell.

Divendres 17 de maig
19:30h: Inauguració de l'exposició 'Desenterrant el silenci. Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar'.

Dissabte 18 de maig
11:30h: Visita teatralitzada esbojarrada i sorprenent, als diferents espais del museu. La visita anirà a càrrec de Gralla manufactures teatrals. En acabar l’espectacle hi haurà un aperitiu per celebrar el gran dia dels Museus.

Diumenge 19 de maig
11:30h: Visita guiada gratuïta al Museu de la Pell i Cal Granotes.

12:00h: Taller de pintura mural a l’aire lliure amb grafiti, conduït per l’artista Georgina Franquesa i adreçat a infants a partir de 8 anys i les seves famílies. L’activitat forma part del programa Creactiva’t. Diumenges familiars al Museu de la Pell i consistirà en pintar una atractiva composició (amb esprais de base a l’aigua i no tòxics) inspirats en l’adoberia de Cal Granotes.

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1