AGENDA
Espectacles
Animal de Sèquia
2019
Dijous 10 d'octubre, 21h
  • Manresa
Teatre Kursaal

Espectacle 'Animal de Sèquia'

La ballarina i coreògrafa Sol Picó fa una relectura de la cultura popular valenciana en un viatge d’anada i tornada a allò més primari i terrenal a l'espectacle 'Animal de Sèquia' que inaugurarà la 22a Fira Mediterrània.

Amb el seu estil precís, veloç i potent, que sempre remou el públic i no el deixa indiferent, Picó trasllada l’espectador des del ritme vital actual, carregat d’estímuls vibrants i accelerats, a quelcom més orgànic i natural: a l’essència mística del poble valencià. L’espectacle, ple d’imaginació i de creativitat, ens remet a l’aigua, l’arròs, la marjal, la llum i les festes valencianes, de Chimo Bayo a la muixeranga passant per les filaetes, el trinquet o la lucidesa de Vicent Andrés Estellés. Sol Picó li dona forma a l’animal, un animal que podria ser l’ànima navegant per les sèquies.

Sobre l’escenari: vuit ballarins de la companyia de Sol Picó, més de trenta músics d’una banda totalment integrada en la posada en escena i una impactant escenografia. A Manresa comptarem amb la intervenció especial de Carles Dénia i Sol Picó.

Programa: 

Consultar el programa complert de la Fira aquí (enllaç PDF)

Preu: 

18€ taquilla | 15€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 27 d'octubre, 18h
Torroella de Montgrí
25è aniversari del Cherokee i La Bruixa a Lleida, 2019
Dissabte 26 d'octubre
Lleida
Divendres 29 de novembre, 20:30h
Palafrugell
Tocats de lletra
Del 15 al 27 d'octubre
Manresa
Un Casament Reial - Gandesa 2019
Dies 19 i 20 d'octubre
Gandesa
Con el viento
Dijous 31 d'octubre, 20h
Manresa
Barcelona Districte Cultural 2019
Del 4 d'octubre al 31 de desembre
Barcelona
Festival Test
Dies 5 d'octubre al 24 de novembre
Avinyó, Navarcles, Santpedor, Sallent, Cabrianes, Callús, Artés, Navàs, Gironella, Santa Maria d'Oló, Sant Feliu Sasserra, Sant Salvador de Guardiola