Espectacles
,
2019
Diumenge 28 de juliol, 18h
Auditori Valentí Fuster
Cardona

Espectacle 'Desde mi ventana'

SuerteEnMiVida Producciones presentarà el seu espectacle 'Desde mi ventana' en el marc dels Batecs Culturals.

L’espectacle és un concert teatralitzat que arriba directe de les cartelleres teatrals de Barcelona i Madrid. SuerteEnMiVida Producciones està formada per actors i actrius provinents del teatre musical, entre els quals en destaca el cardoní Dídac Flores ('Dirty Dancing', 'Mar i cel', 'Grease') que també estarà al piano.

Sinopsi: 

'Desde mi ventana' és la història de sis joves que veuen la vida a través dels ulls dels compositors estatunidencs Pasek and Paul. Uns ulls que miren per la finestra, observant el que ocorre a l'altre costat del vidre i, al seu torn, el reflex de què ocorre en el seu interior. Es tracta d’una obra que sorgeix de l'admiració per a la música d’aquests compositors, i de la passió d'un grup d'amics per cantar i arrencar un projecte personal junts.

És un repàs a algunes cançons de la multipremiada parella creativa Pasek & Paul, els compositors de referència del musical més contemporani. Aquest duo han conquerit ràpidament els gustos dels aficionats al gènere. Entre l’ampli repertori del concert (arreglat amb versions inèdites del mateix Dídac, al capdavant també de la direcció musical) es podrà gaudir dels temes més emblemàtics de: Dear Evan Hansen, Dogfight, Edges, The Greatest Showman, Smash… entre altres. Marc Gómez y Daniel Anglès firmen las adaptacions al castellà de les cançons.

Preu: 

15€ | 12€ majors de 65 anys i menors de 25 anys
Venda d'entrades:
- online aquí.
- a l’Oficina de turisme de Cardona, fins un dia abans de la representació a les 14h.
- el mateix dia de la representació, una hora i mitja abans a la recepció de l'Auditori Valentí Fuster.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1