AGENDA
Família
Aupa Quartet
2019
Dissabte 19 de gener, 20h
  • Cardona
Auditori Valentí Fuster

Espectacle 'Laboratori Sonor' d'Aupa Quartet

En el marc del cicle cultural 'Batecs Culturals' , tindrà lloc l'espectacle 'Laboratori Sonor' d'Aupa Quartet, un espectacle participatiu on el públic adquireix un paper protagonista. Percussió amb el cos, composar un tema en directe a l'escenari amb els músics o crear poesies per després rapejar-les sobre una base de hip-hop. Són algunes de les experiències que viureu durant els 50 minuts de l'espectacle. ¡Però aquest experiment va més enllà  de la música!

Les disciplines artístiques s'entrellacen per formar un univers connexe, i com a tal s'entèn en aquest espectacle. 8 escenes teatralitzades on s'exploren diferents processos creatius de l'art contemporani, amb la música com a fil conductor.

Obres d'artistes com Pina Bausch, Sebastiaõ Salgado, Anish Kapoor o Olafur Eliasson en paral·lel amb música original composada per Aupa Quartet o relectures creatives de diferents temes dels estils més representatius del s.XX (música clàssica, rock, pop, swing, reggae o hip-hop).

Preu: 

Zona 1: 12€ | 8€ majors de 65 anys i menors de 16 anys
Zona 2: 10€ | 6€ majors de 65 anys i menors de 16 anys
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dissabte 6 de juliol, 22h
Peralada
Dissabte 22 de juny, 19h
Sant Martí d'Empúries
Dissabte 13 de juliol, 22:30h
Platja d'Aro
Dies 11 i 12 de juliol
L'Escala
Divendres 9 d'agost, 22h
Peralada
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Concert de Momo, homenatge a Queen
Divendres 26 de juliol, 22h
Cambrils