Arts
,
2019
Del 19 de juny al 6 de juliol
Casa Lluvià
Manresa

Exposició 'Anàloga'

L'artista Maria Vernet presenta l'exposició 'Anàloga', que aplega una vintena de pintures d’acrílic sobre tela en les quals la polifacètica autora expressa la relació entre persones i animals i exalça la bellesa d’aquests últims i la seva interconnexió amb els humans per arribar a la veritat més humil i universal.

Així, Maria Vernet, llicenciada en Belles Arts i graduada superior en Arts Aplicades i Oficis Artístics, presenta una complexa i completa exposició per fer fluir la imaginació i la interpretació subjectiva de la realitat. Cada imatge té una analogia d’impacte que pretén mostrar la realitat oculta, amb la intenció de fer comprendre sense jutjar.

L’autora ha realitzat prop d’una vintena d’exposicions individuals arreu de Catalunya, de l’estat Espanyol i a l’estranger, entre les que destaquen 'L’esquerda i la llum', de format multidisciplinar, 'Flamenco Olímpico', fotografies dels jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016), etc. També ha participat en col·lectives com 'Retrat de la Bulímia' al Museu de la Pell de Vic i 'Vers llum' amb les artistes Satoko Takebe i Esther Roca del Projecte Ishtar - Olot.

Horari: 

De dimecres a dissabte: de 18 a 20:30h

Preu: 

Entrada gratuïta

  • imatge de control 1per1