Arts
,
2019
Del 23 de novembre al 6 de gener de 2020
Centre Cultural el Casino
Manresa

Exposició 'Art Intermural. Del carrer a l'avantguarda'

En un passat no molt llunyà el graffiti i l’art de carrer varen ser vilipendiats i denunciats com a presagi de delinqüència i crim. Mentre encara ara és considerat per alguns sectors com a vandalisme, hi ha una part de l’art urbà que ha estat assimilat pel sistema.

Art Intermural vol mirar de definir conceptes com art urbà, graffiti, post-graffiti, muralisme contemporani i art intremural a través dels seus orígens, antecedents, contextos socials, de la seva història, autors de referència, obra de gran format i documentals... per conèixer aquests llenguatges. Aquesta exposició acull vint-i-vuit obres de grans dimensions que formen part d’una col·lectiva d’artistes de l’art urbà, el graffiti i el muralisme actuals, i que Sílvia Arnau de la Fundació Cuixart i a través del premi Pinzell de Cuixart ha anat recopilant els darrers set anys juntament amb Urban Art Barcelona i la Fundació La Caixa.

Els artistes participants són Andrea Btoy, Mina Hamada, Twoone, Ricardo Cavolo, Enric Sant, GR170, Hate Lovers, Malicia, Vega, Marina Capdevila, Antonyo Marest, Spock, Ivana Flores, Art is Trash, Soem, Belin, Lolofonico, Bow, Jofre Oliveras, Alberto de Blobs, Werens, Flan Not Rules, Pich & Avo, Dios de Los Tres, Turkesa, Marc DKO, Ioke, Lahe i Cornbread.

Horari: 

De dimarts a diumenges, i festius: de 18 a 21h
Dilluns no festius, tancat

Inauguració: 

Dissabte 23 de novembre: 19h
L'acte comptarà amb l'acció artística de Marc DKO i Cornbread

Comissariada per: 

Silvia Arnau

Preu: 

Entrada gratuïta

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar