AGENDA
Llibres
Festival Divers
2019
Del 20 al 24 de març
  • Martorell
Diversos indrets

Festival Divers

Aquest mes de març té lloc a Martorell el festival de poesia 'Divers'.

Programa: 

Dimecres 20 de març
17:30h | L'Enrajolada, Casa Museu Santacana
Espectacle de titelles 'Poemes vora el mar' a càrrec de L'Estenedor Teatre. Les titelles estan basades en poemes d’Olga Xirinacs, poeta guanyadora de la primera edició del Premi Vila de Martorell.

Dissabte 23 de març
17:30h | Cal Nicolau
Recital poètic de la jove poeta martorellenca Ana Brantuas, que ens presenta 'Todo lo que esconde la Luna' amb Marina Cano, Zaira Miranda i Oriana Sandoval. Il·lustradora: Mariona Benaiges i Núria Artigas. Música: Anna Bernadàs.

18:30h | Cal Nicolau
Recital poètic de Carles Rebassa, guanyador del premi de poesia Carles Riba 2018, que ens llegirà els poemes de 'Sons bruts, un combat entre l’amor i la mort'. Il·lustrador: Dani Garrido. Música: Escola Municipal de Música. I després brindis poètic per gentilesa de Juvé&Camps.

19:30h | Cal Nicolau
Recital poètic de Daniel Orviz i Cristinna Gago, que presentaran 'Para dibujar a Gloria', un recital de vídeo-poesia i dibuix, amb poemes de Gloria Fuertes.

Diumenge 24 de març
12:00h | Cal Nicolau
Iván Sánchez, Oriol Alonso i Alicia Fernández, ens explicaran la ruta literària 'Postals des de la Vila: Francesc Pujols, flâneur per casa'. Sortida: Pont del Diable. Inscripcions a la Biblioteca.

18:00h | Cal Nicolau
Teresa Fèrriz, responsable de Nous Projectes de la Universitat Oberta de Catalunya presentarà l’exposició: 'Poesia dibuixada i les unitats didàctiques per a les escoles'.

18:30h | Cal Nicolau
Recital poètic de Roc Casagran, que llegirà poemes de 'Direm nosaltres, l’essència del que som i el que serem'. Il·lustradora: Clara-Tanit Arqué. Tot seguit, brindis poètic per gentilesa de Juvé & Camps.

19:30h | Cal Nicolau
Recital poètic de Jordi Boladeras i Míriam Cano, que recitaran poemes arrelats a la terra. Il·lustradora: Marta Álvarez.

Et pot interessar

Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Gerard Vergés: Ciències o i lletres - Tortosa 2019
Dissabte 27 d'abril, 12h
Tortosa
Exposició 'PoesiA. Una aproximació a la poesia visual/objectual actual' homenatge a Joan Brossa
Del 23 d'abril al 25 de maig
Reus
Fira de Primavera
Del 24 d'abril al 5 de maig
Martorell
Dia mundial de la poesia agenda
Del 21 de març al 28 d'abril
La Pobla de Segur
Joan Brossa
Del 8 d'abril al 6 de maig
Olesa de Montserrat