Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Jornada 'L’angula, la pesca tradicional a la cuina', amb una demostració gastronòmica amb Fran López, xef amb 2 estrelles Michelin pel restaurant Villa Retiro i Xerta.La sessió està dirigida a professionals de la cuina i de la restauració d’arreu de Catalunya i és una oportunitat única per a descobrir les qualitats organolèptiques especials d’aquest producte excepcional de Sant Jaume d’Enveja, al bell mig del Delta de l’Ebre.
10:00h | Arribada i benvinguda a Fundació Alícia. 10:15h | Què fa Alícia a territori. La valorització dels productes locals, a càrrec de la Fundació Alícia. 10.45h | Sant Jaume d’Enveja i la seva gastronomia. 11:15h | El tractament de les angules. 11:30h | Show-cooking de cuina de les angules i altres espècies del Delta de l’Ebre a càrrec de Fran López, xef guardonat amb Estrella Michelin del restaurant Villa Retiro. 13:30h | Clausura de la jornada.
L’aforament és limitat i es demana inscripció prèvia. Es limita l'assitència de màxim dues persones per restaurant.
A través d'aquest enllaç.
Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja i Fundació Alícia.
Agència de Desenvolupament Local del Montsià.
Web Fundació Alícia Oficina de Turisme de Sant Jaume d’Enveja Telèfon 977 468 039 (Imma Magriña) info@turismesantjaume.cat