Menjar i beure
,
2019
Dilluns 25 de març, 10h
Fundació Alícia
Sant Fruitós de Bages

Jornada 'L’angula, la pesca tradicional a la cuina'

Jornada 'L’angula, la pesca tradicional a la cuina', amb una demostració gastronòmica amb Fran López, xef amb 2 estrelles Michelin pel restaurant Villa Retiro i Xerta.La sessió està dirigida a professionals de la cuina i de la restauració d’arreu de Catalunya i és una oportunitat única per a descobrir les qualitats organolèptiques especials d’aquest producte excepcional de Sant Jaume d’Enveja, al bell mig del Delta de l’Ebre.

Programa: 

10:00h | Arribada i benvinguda a Fundació Alícia.
10:15h | Què fa Alícia a territori. La valorització dels productes locals, a càrrec de la Fundació Alícia.
10.45h | Sant Jaume d’Enveja i la seva gastronomia.
11:15h | El tractament de les angules.
11:30h | Show-cooking de cuina de les angules i altres espècies del Delta de l’Ebre a càrrec de Fran López, xef guardonat amb Estrella Michelin del restaurant Villa Retiro.
13:30h | Clausura de la jornada.

Preu: 

L’aforament és limitat i es demana inscripció prèvia.
Es limita l'assitència de màxim dues persones per restaurant.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Organitza: 

Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja i Fundació Alícia.

Col·labora: 

Agència de Desenvolupament Local del Montsià.

Més informació: 

Web Fundació Alícia
Oficina de Turisme de Sant Jaume d’Enveja 
Telèfon 977 468 039 (Imma Magriña)
info@turismesantjaume.cat