Espectacles
,
2019
Del 25 de desembre al 26 de gener de 2020
Casal de Calaf
Calaf

Pastorets de Calaf

Els Pastorets de Calaf és una de les representacions més antiga i amb més solera dels Pastorets de Josep M Folch i Torres que avui es fan a Catalunya, que amb més de 90 anys de representacions (94 per ser més exactes) ha anat evolucionant en espectacularitat i posada en escena. La il.luminació, els efectes especials i els grans decorats no han fet més que acompanyar la millora constant de la interpretació dels actors, que tot i ser amateurs treballen a un grandíssim nivell.

Aquests pastorets són el fruit del treball de més de 200 persones que tant davant com darrera l'escenari donen, de manera desinteressada, el seu esforç per contribuir a fer més gran el que potser són els "Millors Pastorets de Catalunya".

En els últims anys han fet un pas endavant, gràcies a feina de la directora Mireia Cirera que ha fugit dels tòpics interpretatius, de dicció i d’entonació per centrar-se en el treball d’uns actors que tot i presentar-se com a actors amateurs, estan a anys llum de ser-ho.

Un esforç que ha valgut molt la pena, ja que ha dotat als personatges que intervenen de nous matisos i al conjunt de l’obra en general d’un caire molt més modern, amb la qual cosa s’ha aconseguit apropar una història que es va escriure a principis del segle XX al segle XXI.

Horari: 

Dimecres 25 de desembre: 19:00h
Diumenge 29 de desembre: 17:30h
Diumenges 12, 19 i 26 de gener: 17:30h

Preu: 

15€ general | 12€ socis Casal | 5€ nens i nenes fins a 14 anys.
10€ grups Casals de gent gran i grups de més de 20 persones
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1