Fires i festes
,
2019
Del 21 al 29 de desembre
Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages

Pessebre Vivent a Món Sant Benet

Després del gran èxit de la primera edició, amb més de 3.000 visitants, Món Sant Benet torna a proposar gaudir de la màgia del Nadal amb la segona edició del seu pessebre vivent ambientat a l’època medieval.

Es tracta de l’únic pessebre de Catalunya que es realitza dins d’un monestir, en un entorn patrimonial molt especial que data del segle X. Un espectacle que combina la representació d’un centenar d’actors amb efectes d’última generació.

Les estances del monestir s’aprofiten per representar les diferents escenes clàssiques: l’anunciació, el naixement de Jesús, l’adoració... i permeten als espectadors passejar-hi i confondre-s’hi, tot redescobrint un monestir ple de vida. El pessebre destaca per la singularitat del seu emplaçament, però també, per la recreació, en els detalls i la posada en escena, del monestir medieval.

Es programaran 4 sessions diàries per fer el recorregut del pessebre, que compta amb la complicitat d’entitats i gent de la zona i amb l’actriu Tàtels Pérez a la direcció artística.

Horari: 

Dies 21, 22, 26, 28 i 29 de desembre
4 sessions diàries: 18:00h | 18:45h | 19:30h | 20:15h

Preu: 

9€ | 5€ infants de 3 a 12 anys
Compra entrades aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1