AGENDA
Llibres
Sal Roja
2019
Dijous 18 de juliol, 19h
  • Balsareny
Biblioteca Municipal

Presentació del llibre 'Sal Roja'

Presentació del llibre 'Sal Roja. El Llop de Cardona' de Ramon Gasch i Teresa Sagrera Bassa, on acompanyaran els autors, l'historiador i matemàtic surienc Albert Fàbrega.

Una història èpica sobre la guerra de Successió i el que va representar realment per al país, centrat en el castell de Cardona i les seves enigmàtiques mines de sal.

Sinopsi: 

Agost de 1711, en plena guerra de Successió, en Miquel és un treballador de la mina de sal de Cardona, casat amb una dona que estima, amb dos fills petits i esperant-ne un tercer. Aquest home bo veu com tot el seu món s’esfondra amb l’arribada de l’exèrcit filipista, que massacra sense pietat el poble de Cardona i mata la seva dona i els seus fills. En Miquel, salvat per la seva germana i amagat a la boscúria, totalment enfonsat en la més profunda desesperació, s’uneix als miquelets per lluitar pel seu poble contra el poderós exèrcit borbònic. El seu objectiu és clar, farà el que calgui per aconseguir l’únic que desitja ara mateix: revenja. Un home inicialment bo esdevé un mite sanguinari i despietat, el Llop de Cardona, el malson dels borbons a Catalunya.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Llibre 'Entre el cel i la terra' - Gerard Quintana
Dissabte 23 de novembre, 12:30h
Móra d'Ebre
Me llamo Violeta
Dijous 21 de novembre, 20:30h
Cardona
Banda de Música de Cardona
Dissabte 23 de novembre, 20:30h
Cardona