Llibres
,
2019
Dijous 18 de juliol, 19h
Biblioteca Municipal
Balsareny

Presentació del llibre 'Sal Roja'

Presentació del llibre 'Sal Roja. El Llop de Cardona' de Ramon Gasch i Teresa Sagrera Bassa, on acompanyaran els autors, l'historiador i matemàtic surienc Albert Fàbrega.

Una història èpica sobre la guerra de Successió i el que va representar realment per al país, centrat en el castell de Cardona i les seves enigmàtiques mines de sal.

Sinopsi: 

Agost de 1711, en plena guerra de Successió, en Miquel és un treballador de la mina de sal de Cardona, casat amb una dona que estima, amb dos fills petits i esperant-ne un tercer. Aquest home bo veu com tot el seu món s’esfondra amb l’arribada de l’exèrcit filipista, que massacra sense pietat el poble de Cardona i mata la seva dona i els seus fills. En Miquel, salvat per la seva germana i amagat a la boscúria, totalment enfonsat en la més profunda desesperació, s’uneix als miquelets per lluitar pel seu poble contra el poderós exèrcit borbònic. El seu objectiu és clar, farà el que calgui per aconseguir l’únic que desitja ara mateix: revenja. Un home inicialment bo esdevé un mite sanguinari i despietat, el Llop de Cardona, el malson dels borbons a Catalunya.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar