Jump to navigation
Del 23 al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril, 18h
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 20 al 28 d'abril
Del 26 al 28 d'abril
Diumenge 5 de maig, 12:30h
Del 2 al 5 de maig
Nova activitat dins del programa familiar Creactiva’t al Museu.
El Museu de la Pell d’Igualada, en col·laboració amb el Col·lectiu Eixarcolant, proposen un taller de gelats, granissats i batuts elaborats amb plantes silvestres locals. En el taller es proposen aquests postres estiuencs i refrescants, alhora que originals i saludables, amb opcions diferents per donar-los gustos, textures i colors atractius, tot utilitzant espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals.
L’activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 5 anys.
Activitat gratuïta Aforament limitat i admissió segons ordre d’arribada.
Web Museu de la Pell