Activa't
,
2019
Dijous 12 de setembre, 19h
Museu de la Pell d'Igualada
Igualada

Taula rodona 'Montserrat Acosta, l’Estudi de Joan Graells i el Grup 03 Color'

Amb motiu de l’exposició 'Montserrat Acosta Figuerola (Igualada, 1949-1984) Llum, intimitat i realitat', el Museu ha organitzat una xerrada-col·loqui per explicar i reviure l’ambient artístic d’Igualada durant el darrer terç del segle XX, al voltant de l’Estudi Graells i el Grup 03 Color.

L’Estudi Graells, antiga acadèmia artística d’Igualada, es va situar en el seu temps com la principal lloc d’aprenentatge artístic de la ciutat. L’any 1964, un grup de joves provinents d’aquesta emblemàtica acadèmia, van crear el Grup 03 Color, amb la voluntat d’innovar i divulgar la creació artística a la ciutat. Aquest col·lectiu, fundat a l’aixopluc del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada, efectivament va representar l’avantguarda artística a Igualada en els anys successius.

En aquesta xerrada hi participaran Joan Graells, Maria Àngels Gual, Pau Llacuna, Llorenç Miquel, Montserrat Oliva, Isidre Pujol i Xavier Saló.

Preu: 

Entrada gratuïta

Accessibilitat

  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1