Espectacles
,
2019
Dissabte 9 de febrer, 18h
El Casino de Calaf
Calaf

Teatre 'Aquí no paga ni Déu'

La companyia de teatre Pot Teatre presenta ‘Aquí no paga ni déu’, una comèdia àcida original de Dario Fo, però adaptada per primera vegada en format musical. Un reflex satíric de la societat actual i de molts dels països d’avui en dia.

Dirigida per Albert Gràcia, aquest projecte està format íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns mentals severs, amb 20 anys d’experiència.

El dramaturg Marc Angelet ha estat l’encarregat d’adaptar l’obra al català i el músic Keco Pujol ha compost la banda sonora.

L’espectacle narra la vida als barris obrers, on la crisi s’està estenent entre els més humils i la fam augmenta. Les valentes veïnes del barri prenen la iniciativa i al crit d’ ‘Aquí no paga ni déu’ encapçalen una revolta per assaltar els comerços del veïnat. Això sí, les seves accions desembocaran en moltes sorpreses: embarassos espontanis i intercanviables que deixaran estupefactes a tots els homes i cossos de seguretat. Haurà d’aparèixer una “santa” que els donarà el cop de mà que necessiten.

Preu: 

10€ | 8€ socis

Més informació: 

  • imatge de control 1per1