Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Del 15 de febrer al 28 de març
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.
Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.
L'àpat consta de: - Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada - Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada - Postres - Vi DO Pla de Bages
No s'inclouen cafès ni digestius.
Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.
Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
Fes la teva reserva, aquí
Web bagesterradevins