AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 1 de setembre, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Visita 'Del celler a la taula, amb història'

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Dissabtes i diumenges de desembre, 12h
Avinyó
Colònia Sedó
Dies 21 i 22 de desembre
Esparreguera
Món Sant Benet i les tines del Llobregat
Dissabtes del mes de desembre, 9:30h
Sant Fruitós de Bages
Tio Mura
Del 6 de desembre al 6 de gener de 2020
Mura
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de desembre, 11h
Manresa
Visites comentades al Teatre Romà
Cada diumenge, 11h
Tarragona
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dissabtes i diumenges de desembre
Vilanova i la Geltrú